Zoekt u Magic the Gathering decks?

Voor sommige mensen is het een passie en voor anderen slechts een simpel spel: Magic the Gathering. Bij dit spel maakt u gebruik van Magic the Gathering decks, welke u kunt ruilen tegen medespelers. Maar mist u nu bepaalde Magic the Gathering decks om het spel te kunnen spelen? Vrees dan niet! Op de website van Magic The Gatering kunt u alle Magic the Gathering decks, cards, sets en nog veel meer kopen! De Magic the Gathering decks zijn als sinds 1993 in gebruik en worden over de hele wereld gebruikt om het spel te spelen. Het spel verloopt als volgt: het spel begint met twee of meer spelers welke allemaal starten met 20 punten. Met diverse Magic the Gathering decks kunnen spelers elkaar hinderen of schade laten oplopen, waardoor de andere spelers punten verliezen. Wanneer de tegenspeler nul punten heeft is het spel afgelopen. Degene met punten heeft dan gewonnen. Zoals u hier ziet zijn de Magic the Gathering decks dus erg belangrijk om het spel te kunnen winnen.

Diverse soorten Magic the Gathering decks

Op de website van Magic the Gathering vindt u een hele hoop artikelen welke gerelateerd zijn aan het spel Magic the Gathering. Zo kunt u op deze website terecht voor diverse soorten trading cards, sets, accessoires, nieuwe items en pre-orders. Één van deze artikelen zijn de Magic the Gathering decks. Er worden meer soorten Magic the Gathering decks aangeboden, waaronder:

 • Deckbox Dragon Shield – met een zwarte kleur
 • Deckbox Dragon Shield – met een zilveren kleur
 • Dice Set Gemi Poly Blue-Steel White – 7 stuks
 • Dice Set Gemi Poly Copper – Steel Whit – 7 stuks
 • Dice Set Gemi Poly Purple-Steel Whit – 7 stuks
 • Dice Set Vortex Poly Black – Yellow – 7 stuks
 • Dice Set Vortex Poly Blue-Gold – 7 stuks
 • Dice Set Vortex Poly Blue – Gold – 7 stuks
 • Dragon Shield – Gaming Counters – Yet Black – 30 stuks
 • UP Deck Box Pro 100+ – in het zwart
 • UP Deck Box Pro 100+ – in het rood
 • UP Deck Box Pro 100+ – in het wit

Een ruim assortiment aan Magic the Gathering decks kunt u dus vinden op de website van Magic the Gathering. Op deze manier kunt u het spel vol plezier beleven en uw collectie gemakkelijk compleet maken! Uiteraard worden deze Magic the Gathering decks ook nog eens aangeboden tegen betaalbare en eerlijke prijzen. En voor de echte liefhebber kunt u naast Magic the Gathering decks ook nog eens playmats en portfolio’s kopen.

Het blog van Magic the Gathering

Op de website van Magic the Gathering kunt u niet alleen artikelen kopen (als Magic the Gathering decks). U kunt hier ook nog informatie vinden welke relevant is voor het spelen van het spel. Zo kunt u op de website een hele lijst vinden ben verbannen kaarten. Dit zijn uiteraard kaarten welke nog in uw Magic the Gathering decks kunnen zitten, maar niet meer mee mogen doen met het spel. Verder is er een blog begonnen waarin theorieën worden gedeeld over wie Elspeth is. U kunt kennis maken met dit nieuwe karakter in het spel door het blog te lezen.