Zoekt u een betaalbare stacaravan?

Wij gaan al vele jaren naar Texel op vakantie en wij hebben daarom besloten dat het misschien een idee zou zijn om daar een stacaravan te laten plaatsen. Wij gaan namelijk altijd naar dezelfde camping en wij hebben daar inmiddels een aantal contacten opgedaan en op die manier konden wij regelmatig een onderkomen huren. Omdat wij van plan zijn om veel vaker naar dit mooie eiland af te reizen, hebben wij besloten dat wij wilden gaan kijken of wij zelf ook een mooie stacaravan konden kopen. Het is geen eenvoudige opgave om ergens een goede stacaravan te vinden. In Nederland zie je namelijk heel veel oude caravans voorbijkomen en aangezien wij nog vele jaren van onze stacaravan wilden genieten, wilden wij een goede aankoop doen. Wij hebben daarom uitgebreid onderzoek gedaan naar waar je het beste kunt gaan kijken wanneer je op zoek bent naar kwaliteit. Wij kwamen op deze manier terecht bij de mensen van Stekelbos.nl. Dit bedrijf werd ons aangeraden door mensen die wij op de camping tegen waren gekomen. Zij hadden hier net een heel mooie stacaravan gekocht en toen wij hoorden wat zij voor deze caravan hadden moeten betalen, waren wij meteen zeer ge├»nteresseerd in het aanbod van Stekelbos.nl. Wij konden niet geloven dat je zoveel kwaliteit voor zo’n lage prijs kon bemachtigen. 

Wij kochten hier een prachtige stacaravan

Wij zijn diezelfde dag nog op de site van Stekelbos.nl gaan kijken en wij hebben gezien dat je hier heel veel mooie stacaravans kunt kopen. Het fijne aan deze aanbieder is dat ze heel veel keus heeft. Het maakt daarbij ook niet uit wat je budget is. Je kunt hier een stacaravan kopen in iedere prijsklasse. Wij wilden vooral een goede stacaravan kopen en dus konden wij een wat duurdere variant kopen, maar ook wanneer wij voor de goedkopere versie waren gegaan, hadden wij nog heel veel kwaliteit in huis kunnen halen. Wij werden bovendien heel goed geadviseerd door de mensen van dit bedrijf. Ze namen alle tijd en wij kregen ook alle ruimte om het aanbod even goed te bekijken. Dat was voor ons heel prettig en wij hebben uiteindelijk dan ook een heel mooie stacaravan kunnen kopen. Wij zijn heel blij dat wij zaken zijn gaan doen met dit bedrijf want wij hebben hier heel veel geld weten te besparen. Wij wilden daarom ook graag even in de pen klimmen om iets over dit bedrijf te schrijven. Kijk dus snel een keer op de site van Stekelbos om te zien wat dit bedrijf u allemaal te bieden heeft. 

Wij zijn dik tevreden

Wij hebben onze caravan inmiddels op de camping staan en wij genieten nu ieder weekend van onze aankoop. Wij zijn heel tevreden over de gang van zaken zoals die door dit bedrijf verzorgd is. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over onze aankoop
  • Wij vonden het fijn zakendoen met dit bedrijf
  • Onze caravan is heel goed afgeleverd en geplaatst

Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan die ook op zoek is naar een goede caravan. Hier koopt u kwaliteit voor een goede prijs. Ga dus gewoon eens langs om te ori├źnteren of kennis te maken met de mensen van Stekelbos. Echt top!