WordPress webdesign gaf ons een professionele uitstraling

‘Voor een website met WordPress heb je geen kennis van code nodig’. Dat is wat we te horen kregen toen we ervoor kozen om een website te maken met WordPress voor ons bedrijf. Aangezien we op dat moment nog een klein bedrijf hadden, leek het een geweldige oplossing. Zo min mogelijk kosten. Helaas bleek al snel dat dit ook leidde tot zo min mogelijk resultaat. De website werkte wel, maar veel elementen deden het niet en eigenlijk kon iedereen met gemak zien dat de website in WordPress gemaakt was. Niet echt de bedoeling wanneer je een professionele uitstraling wilt hebben op de website van je bedrijf. We besteedden er niet te veel aandacht aan en zijn aan het werk gegaan voor onze klanten. Toen ons bedrijf eenmaal echt flink begon te groeien, zagen we in dat we kansen lieten liggen. We moesten ervoor zorgen dat onze website beter zou worden en functioneel, maar vooral ook aantrekkelijk. Daarom zijn we op zoek gegaan naar WordPress webdesign. En op dat moment kom je pas echt in een doolhof terecht waar te veel aanbieders ontzettend veel beloven maar lang niet altijd waarmaken – te zien aan de reviews van hun klanten.

Meer klanten dankzij WordPress webdesign

De eisen die we hadden, die waren glashelder:

  • Een sterke website;
  • Optimaal voor SEO;
  • Professionele uitstraling.

We kwamen erachter dat veel lieden dit beloven, maar dat het lang niet altijd waargemaakt wordt. Ook kwamen we erachter dat er veel mensen zijn die de diensten aanbieden, maar niet eens Nederlands of fatsoenlijk Engels kunnen. Deze partijen wilden we absoluut niet hebben, we wilden dat de mensen die ons WordPress webdesign zouden doen ook precies zouden begrijpen wat wij wilden. We kwamen terecht bij Webdesign Kaart die aangeraden werd door verschillende bedrijven waar we geïnformeerd hadden naar de mogelijkheden. Op de website vonden we direct de concrete toepassingen die zij konden overnemen en de prijzen die gehanteerd worden voor WordPress webdesign: webdesignkaart.nl. We besloten direct een afspraak te maken en toen we hun voorbeelden zagen van WordPress webdesign met de prijzen erbij, hebben we direct ja gezegd. We wisten namelijk direct al dat we hiermee eindelijk die nieuwe klanten aan konden trekken die we nodig hadden om ons bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Dankzij deze mensen van de WordPress webdesign zouden we namelijk echt een zakelijke website krijgen met echte mogelijkheden.

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn. Dankzij WordPress webdesign van Kaart kun je niet meer op de website zelf zien dat het gaat om een website die gemaakt is in WordPress. Alle elementen werken, we kunnen ook gewoon voor nazorg terecht en we worden vakkundig en professioneel geholpen wanneer we tegen een probleem aanlopen. Echt super, want we hebben gezien dat veel van onze leveranciers ook nog werken met achterhaalde websites waar zij klanten mee mislopen. Deze bedrijven hebben we allemaal doorgestuurd naar Kaart zodat zij het WordPress webdesign over kunnen nemen. Voor ons was het een nieuwe wereld die openging. We dachten dat er altijd gewerkt moest worden met vaste elementen, dat het WordPressteken in beeld zou blijven staan en dat er alleen maar templates beschikbaar waren die niet aangepast konden worden. Nu weten we beter, al is het voor ons nog steeds volstrekt onbekend hoe het nou precies werkt. Dat hoeven we ook niet te weten, we hebben nu de mensen die dit voor ons kunnen doen en we zijn van plan om in de toekomst nog een aantal websites op te zetten om zo meer klanten aan te trekken.