Wist u dat u ook een gebruikte palletstelling kunt kopen?

Ons bedrijf heeft onlangs besloten om onze opslag anders in te richten. Het is namelijk zo dat wij steeds meer orders binnenkrijgen en dus moesten wij ook steeds meer opslagruimte hebben. Je kunt dan kiezen om een extra loods te bouwen, maar je kunt ook kijken naar hoe je de reeds beschikbare ruimte beter kunt inrichten. Wij hadden echter een probleem. Wij hadden namelijk niet genoeg geld om fors te investeren in nieuwe stellingen en dergelijke. Dat leek ons in eerste instantie een groot probleem omdat wij namelijk wel iets aan onze capaciteit moesten gaan doen. Uiteindelijk hebben wij echter een heel goede oplossing weten te vinden omdat wij namelijk een bedrijf gevonden hebben waar wij een gebruikte palletstelling konden kopen. Dat was voor ons een ideale mogelijkheid om onze wensen te verwezenlijken want als wij namelijk een gebruikte palletstelling zouden kopen, zou ons dat heel veel geld kunnen besparen. Sterker nog, als wij geen gebruikte palletstelling zouden kopen, zou het voor ons praktisch onmogelijk worden om spijkers met koppen te kunnen slaan. Vandaar dat wij met veel enthousiasme zijn gaan kijken welke gebruikte palletstelling voor ons het meest geschikt was. Wij hebben even gekeken wat de mogelijkheden allemaal waren en wij hebben toen gezien dat wij bij LP Petersen heel erg veel mogelijkheden kregen aangeboden. Dit bedrijf heeft heel veel stellingen te koop die reeds gebruikt zijn, maar waarvan je dit nooit een keer zou zeggen. Dat was voor ons heel prettig om te merken omdat wij graag een opslag wilden maken die er professioneel uitzag, maar die ons geen fortuin zou gaan kosten. Wanneer je dan met de mensen van LP petersen in zee gaat, weet je zeker dat je een goede deal kunt sluiten omdat je hier dus een gebruikte palletstelling kunt kopen die eruitziet alsof hij gister gemaakt was. Voor ons wat het daarom heel interessant om met de mensen van dit bedrijf de mogelijkheden door te nemen. 

Wij kochten hier een voordelige gebruikte palletstelling

Wij hebben even met de mensen van lppetersen.nl overlegd wat de mogelijkheden waren waneer wij een gebruikte palletstelling wilden kopen. Wij vonden het namelijk belangrijk om te weten dat wij de stellingen ook goed zouden monteren en wij hebben daarom ge├»nformeerd naar de mogelijkheden om de stellingen ook te laten plaatsen. Het fijne aan dit bedrijf is dat wanneer je hier een gebruikte palletstelling koopt, men deze ook voor je kan leveren en hem kan plaatsen. Dat was precies waar wij naar op zoek waren dus wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. 

Onze opslag is fantastisch geworden 

Wij hebben inmiddels onze gebruikte palletstelling in huis en wij zijn heel erg blij met deze aankoop. Wij kunnen veel meer pallets stallen in onze opslag en dat alles voor een prijs die zelfs onder ons budget lag. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 
  • Wij kunnen weer jaren vooruit met onze opslag

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van lppetersen voor meer informatie en foto’s van de aangeboden stellingen.