Wilt u graag uw huis verkopen in Utrecht?

Een huis verkopen in Utrecht, het is misschien uw ergste nachtmerrie. Bent u doodsbang gemaakt door de economische crisis uit 2008? Bent u bang voor bankiers en vindt u het in het dagelijkse leven al erg moeilijk om met mensen om te gaan? Of lijkt het u leuk om met potentiële kopers te onderhandelen maar hebt u eigenlijk geen idee wat de waarde van uw woning is? Het kan tevens het geval zijn dat u op onze website een huis hebt gezien waar u misschien wel in bent geïnteresseerd. Dan wilt u natuurlijk snel uw huis verkopen in Utrecht. Om welke reden u dan ook contact opneemt met veldhuizenkoot.nl, we kunnen u te allen tijde helpen bij het huis verkopen in Utrecht. Klinkt u dat als muziek in de oren? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. U kunt ons tevens tijdens kantooruren even opbellen of langskomen bij ons op kantoor in deze hoofdstad van de gelijknamige provincie. We bieden u in principe 3 verschillende diensten aan die onderling erg veel met elkaar te maken kunnen hebben:

  • We kunnen geheel kosteloos uw huis taxeren. Dankzij de waardebepaling weet u precies wat u kunt vragen en weet u tevens of het een geschikt moment is om uw huis te verkopen in Utrecht.
  • We kunnen uw huis voor u verkopen.
  • En natuurlijk bieden we diverse woningen aan in Utrecht en omstreken dus u bent van harte welkom als u in deze prachtige stad wilt komen wonen.

Het huis verkopen in Utrecht nemen we graag uit uw handen

Een huis verkopen in Utrecht neemt nog heel wat tijd in beslag als u dit werk niet wilt uitbesteden. Het is uw goed recht maar of het een goed idee is, dat is een tweede. Want u kunt eenvoudig door een makelaar bewust of onbewust worden opgelicht. Want als een makelaar u tijdens de onderhandelingen overtuigd dat uw huis veel minder waard is, dan bent u een dief van de portemonnee. En dat bent u zeker als uw huis al was getaxeerd door een onafhankelijke taxateur. Laat deze gesprekken daarom over aan de professional: wij willen graag uw huis verkopen in Utrecht zodat u waar krijgt voor uw geld. U hebt hier niet voor niets jarenlang netjes uw hypotheek voor afbetaald. Wij zijn lid van de NVM en hebben deze normen en waarden hoog in het vaandel staan. U kunt zich nu gaan richten op het kopen van een nieuwe woning, het regelen van de verhuizing en het contact opnemen met uw notaris. Laat de rest maar aan ons over. U hoeft bijvoorbeeld niet bij de bezichtigingen te zijn. Hoewel het wel handig is voor potentiële kopers dat ze u direct vragen kunnen stellen.

Komt u eens bij ons kantoor langs

Een huis verkopen in Utrecht kan nog erg spannend zijn, zeker als u hier maar weinig kennis van hebt. Wij willen aldus uw huis verkopen in Utrecht en dat kunnen we snel doen zodat u met dat geld kunt investeren in een nieuwe woning. Kijkt u ook eens op onze website als u zelf nog op zoek bent naar een mooie woning. U zult op Funda en onze eigen site het huidige aanbod kunnen vinden. Wilt u graag op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen? Dan is het een slim idee om ons te volgen via de sociale media. Wij zijn namelijk lid van onder andere Facebook, Twitter en Google+. U vindt daar als eerste de nieuwste advertenties inclusief vele foto’s zodat u rustig kunt beslissen of eens een rondleiding wilt krijgen.