Wilt u beter feedback geven leren?

Ik heb op mijn werk gemerkt dat ik niet altijd even subtiel uit de hoek kom wanneer het gaat over feedback geven. Ik kom namelijk uit een sector waar wij er geen doekjes om wonden wanneer wij vonden dat iets beter kon, maar in mijn huidige werk wordt dat niet gewaardeerd. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat het feedback geven mij beter af zou gaan want het is nooit mijn bedoeling om iemand met de grond gelijk te maken en dus leek het mij goed om even te kijken hoe ik kon zorgen dat ik het feedback geven beter zou kunnen leren. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden om aan het feedback geven te werken en ik heb gemerkt dat ik het beste een keer naar de site van feedbackgeven.nl kon gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden te bieden en ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb. De mensen die deze site hebben gemaakt, weten heel goed hoe het feedback geven in zijn werk gaat en zij kunnen hier ook heel helder over schrijven. Mocht u daarom ook graag willen leren feedback geven, dan kunt u altijd even naar de site van feedbackgeven.nl surfen. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier gaat kijken naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen wanneer het gaat over feedback geven, je zult zien dat je hier heel interessante tips kunt vinden die ook gelijk toe te passen zijn. Ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken naar mogelijkheden om beter te leren feedback geven want ik denk niet dat ik elders betere en meer heldere informatie had kunnen vinden dan op deze site. Mocht u ook graag willen leren hoe u goed feedback geven kunt, dan is deze site zeker de moeite waard. ik heb gemerkt dat je hier ook telkens weer nieuwe interessante tips kunt vinden over het feedback geven en het was mij dan ook gelijk duidelijk dat ik hier heel interessante dingen kon leren. Ik ben daarom gaan kijken of ik hier in de leer kon gaan en dat bleek te kunnen. Om die reden wilde ik deze site graag onder de aandacht brengen omdat u hier echt nuttige dingen kunt leren. 

Het feedback geven gaat mij nu veel beter af

Ik heb gemerkt dat ik nu heel veel beter ben in het feedback geven en dat is iets waar ik heel blij mee ben. Ik was namelijk bang dat ik problemen zou krijgen op mijn werk wanneer het feedback geven niet zou verbeteren maar dankzij deze site is dat uiteindelijk helemaal goed gekomen. Mocht u dus ook willen werken aan de manier waarop u feedback geven kunt, dan kunt u zich ook eens tot deze site wenden. U zult zien dat u op feedbackgeven.nl heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die deze site te bieden heeft, dan kunt u:

  • Even naar de site feedbackgeven.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer kijken of u hier ook in de leer wilt gaan 

Ik ben blij dat ik deze vaardigheid nu heel veel beter beheers.