Wijnglazen bedrukken kan bij ons op twee manieren

Wijnglazen met Logo voor de Horeca - Wijnwinst

Bij wijnwinst.nl kunt u op zeer grote schaal wijnglazen bedrukken. Of beter gezegd: de wijnglazen laten bedrukken. Onze website is dan ook bedoeld voor zakelijke bestellingen en niet voor singulier drukwerk, bijvoorbeeld om aan iemand als cadeau te geven. We kunnen zowel uw wijnglazen bedrukken met het bedrijfslogo als de glazen graveren met uw bedrijfsnaam. Als de naam al in het logo verweven is, dan scheelt dat natuurlijk alweer. Het hangt aldus van de tekst, de kleuren, de grootte en ook de plaatsing op het glas af welke techniek we gebruiken. Onze wijnglazen kunnen namelijk:

  • Bedrukt worden met de directe druk, de zeefdruk. Bij deze methode wordt door middel van een zeef de keramische inkt rechtstreeks op het glas gedrukt. Doordat de bedrukte glazen hierna direct in de oven gaan, wordt uw logo of bedrijfsnaam op een temperatuur tussen 560 graden en 620 graden Celsius ingebrand.
  • De andere methode is de transferdruk waarbij we wijnglazen bedrukken met grote vellen wit papier waarop de logo’s per kleur worden bedrukt. In water worden de transfers losgeweekt en vervolgens met de hand op het glas aangebracht. Daarna gaan ook deze glazen in de oven op dezelfde temperaturen en worden de transfers er dus ingebrand.

We zijn er bijzonder trots op dat we in het geval van de transferdruk nog een gedeelte met de hand doen. Dan is geen enkel glas hetzelfde, ook al doen we natuurlijk ons uiterste best om ze zo homogeen mogelijk aan te bieden.

Uw wijnglazen bedrukken staat wel zo chique

Naast wijnglazen bedrukken we tevens allerlei andere producten waaronder champagneglazen, bierglazen en waterkannen. Erg handig voor ieder hotel dat graag zijn eigen logo op het servies wil hebben staan. En dat geldt ook voor de meer luxere restaurants. U kunt bij het wijnglazen bedrukken trouwens ook denken aan oudereninstellingen, cafés en discotheken. Zo zijn er vele bedrijven die wellicht hun wijnglazen willen bedrukken. Hebt u al nagedacht over de opdruk? Hebt u in de eerste plaats eigenlijk wel een logo? We kunnen u daar eventueel bij helpen. We bieden u in ieder geval meer dan 25 jaar ervaring en we mogen ons daarom wel een specialist in het vak noemen. Zeker op het gebied van glas en porselein drukwerk. Een extra voordeel van het wijnglazen bedrukken is overigens dat het een schenkhulp biedt voor uw personeel. Want wat gebeurt er namelijk erg veel in de horeca? Het te vol inschenken van een wijnglas. Uw personeel schenkt zodanig veel in dat u per fles een rendement van 5 of misschien slechts 4 behaalt. Terwijl een fles van 750 millimeter in principe voldoende is voor 6 flessen wijn. Het logo dient als schenkgrens zodat u qua omzet 20 à 30 procent meer verdient!

Neem contact op om een vrijblijvende offerte op te vragen

Het kan dus absoluut geen kwaad om het wijnglazen bedrukken uit te besteden aan een gerenommeerd bedrijf zoals de onze. U kunt online direct een keuze maken tussen de vele merken die we leveren. Uploadt het logo en stuur dit direct mee als u een aanvraag doet. We sturen u vervolgens snel een geheel vrijblijvende offerte toe. Gaat u daar akkoord mee? Dan gaan we voor u drukken. Voor verdere vragen raden we het u om het online contactformulier in te vullen. En anders kunt u natuurlijk even mailen of bellen, we staan tijdens kantooruren altijd voor u klaar. Mocht u op de hoogte willen blijven van ons nieuwste assortiment aan glazen en kopjes of de laatste aanbiedingen dan kunt u ons volgen via Facebook en Twitter. Lees meer…