Wij zijn een werving en selectie firma

Zoekt u een werving en selectie firma dat zowel online als in de fysieke buitenwereld voor u klaarstaat? Een werving en selectie firma dat niet alleen landelijk personeel kan werven maar ook in andere Europese landen u van dienst kan zijn? Kijk dan eens op onze website, sire-search.nl. Wij zijn niet zomaar de eerste de beste werving en selectie firma. We hebben ons namelijk toegelegd op een moeilijke sector als het aankomt op het vinden van goed personeel. Wij werken namelijk binnen de biomedische sector. Maakt u medische gereedschappen en instrumenten? Bevindt u zich in het onderzoekende spectrum van deze sector of voert u juist innovaties door? Of ligt de nadruk op een andere tak binnen deze life sciences? Hebt u bijvoorbeeld meer te maken met voeding? In welke branche u binnen de life sciences dan ook mag werken, u zult merken dat het moeite en tijd kost om goed personeel te vinden dat aansluit op de behoeften van uw bedrijf. Want aan de ene kant wilt u onlangs afgestudeerde studenten graag een kans geven maar daar staat wel iets tegenover. We denken alleen al aan het juiste werkethos en de affiniteit met het werk dat uw bedrijf verricht. Dan is de kans immers groter dat ze zich zullen ontwikkelen zoals u dat west. Dat u daarom een werving en selectie firma in de arm neemt vinden wij niet zo vreemd. We hopen dan ook van harte dat u voor ons zult kiezen.

Zoekt u een bedrijf voor werving en selectie? Uw firma is bij ons aan het juiste adres

Natuurlijk kunt u ook zelf op zoek gaan naar een uitbreiding binnen uw personeelsbestand. Op onze website bieden we u diverse opties aan die moeiteloos met elkaar te combineren zijn. Zo kunt u vrijwel al het werk aan ons uitbesteden en in die zin treden wij dan op als werving en selectie firma. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Laat bijvoorbeeld uw HR-afdeling dit werk opknappen en wel door hen toegang te verlenen tot onze database. Want in onze database worden dagelijks sollicitanten toegevoegd maar ook verwijderd nadat ze een baan hebben gevonden. Het gaat om hoogopgeleiden zonder baan. Voornamelijk onlangs afgestudeerden maar we hebben uiteraard ook ervaren senioren in ons systeem. Iedere dag gaat dit werving en selectie firma vele universiteiten in alle landen van Europa af op zoek naar talent. U kunt ons ook op jaarbeurzen vinden waar we graag even met u rond de tafel gaan zitten. Komt u liever langs bij ons op kantoor? Dan vindt u ons niet alleen in Nederland maar ook filialen in Belgiƫ en Duitsland. Maak gerust een afspraak met dit werving en selectie firma, de koffie en de thee staan klaar zodat we het direct kunnen gaan hebben over uw opties en de mogelijkheden die we u aanbieden.

  • Kijk in de database van Sire Life Science en neem direct contact op met interessante werkzoekenden,
  • Of plaats een vacature op onze site die we vervolgens onder de aanbracht brengen van deze werkzoekenden,
  • Of laat al dat werk inclusief werving en het maken van een selectie aan onze headhunters over!

Mocht u nog vragen hebben dan weet u ons nu snel te vinden

Vanaf nu kent u binnen uw eigen specifieke branche een werving en selectie firma waar u zeker eens zaken mee moet gaan doen. Dus klim in de pen en schrijf ons een e-mail of bel even met onze klantenservice. Op de site kunt u allerlei nieuwtjes vinden en we houden u daar ook graag van op de hoogte via de sociale media waarvan we lid zijn.