Whiteboardverf kopen voor op kantoor

Op het kantoor waar ik werk, hebben wij regelmatig overleg met het team. Wij delen veel van onze ideeën met elkaar en dan is het fijn als je jouw ideeën kan uittekenen. Wij hadden twee whiteboards op de afdeling, maar die werken ook vaak gebruikt door andere teams. Een tijdje geleden had ik foto’s gezien van whiteboardverf en dat leek mij ideaal voor ons team, dan kunnen wij namelijk op de muur schrijven. Mijn manager vond het een goed idee om deze verf te kopen en op magneet-verf.nl hebben wij dit product gekocht. Nu kunnen wij onze ideeën opschrijven op de muur en andere teams kunnen de whiteboards gebruiken. Ik werk sinds twee jaar voor een bedrijf in Amsterdam als specialist. Ik werk in een team van vijf mensen en wij hebben alle vijf onze expertises. Het komt vaak voor, dat ik bij een project samen moet werken met teamleden, soms werken wij allemaal aan hetzelfde project. Ik ben iemand die het fijn vind om mijn ideeën uit te tekenen, op deze manier is het soms gemakkelijker om de boodschap over te brengen. Wij gebruikten daar vaak whiteboards voor en daar zijn er twee van op de afdeling. Echter worden die whiteboards ook gebruikt door andere teams. Het is wel eens voorgekomen dat wij onze plannen hadden opgeschreven en de volgende dag waren ze gewist door een ander team. Op het internet zag ik foto’s van een muur van whiteboardverf en dit leek mij ideaal voor ons team. Deze verf kan je op de muur verven en daarna kan je de muur gebruiken als whiteboard. Dit leek mij perfect, want de andere teams zouden niet ons muur gebruiken als whiteboard, alleen wij. Ik stelde voor aan mijn manager om de whiteboardverf te kopen en gelukkig vond zij dit ook een goed idee.

Whiteboardverf gekocht bij een webshop

Online zocht ik naar een webshop waar ik de verf kon kopen en ik vond verschillende websites die dit product aanbieden. Ik had een bedrag dat ik maximaal mocht uitgeven en wist zelf ongeveer de grote van het oppervlak dat ik wilde verven. Ik zag dat de whiteboardverf op magneet-verf.nl te koop was voor een goede prijs. Op deze website kon ik ook informatie en tips vinden over hoe je de verf moet aanbrengen en gebruiken. Het is ook mogelijk om de verf te combineren met bijvoorbeeld magneetverf. Ik kocht bij deze webshop een bus whiteboardverf, dit was ongeveer genoeg voor tien vierkante meter. Ik kreeg er gratis een wisser bij. 

Schrijven op de muur

Ik besloot om zelf de whiteboardverf op de muur aan te brengen en dit was erg gemakkelijk met de instructies op de website. Mijn collega’s vinden het erg leuk dat ze nu op de muur kunnen schrijven en wij maken er veel gebruik van. Een ander team denkt er nu ook over na om de verf te kopen. Voor het kopen van whiteboardverf kan ik magneet-verf aanraden.

  • Met deze verf kan je een muur als whiteboard gebruiken
  • De verf was hier voordelig te koop
  • Ik kreeg een gratis wisser bij mijn aankoop
  • Wij schrijven nu regelmatig op de muur