Wat is het mooiste golfhotel in Twente?

Twente is een ontzettend mooie regio en een favoriet gebied voor een weekend weg voor vele Nederlanders. Voor wie gek is op een potje golfen is er in deze regio het prachtige hotel ‘t Kruisselt. Dit is een prachtig golfhotel in Twente waar je echt even helemaal tot rust komt. Het is gelegen middenin de natuur, en langs allemaal mooie fiets- en wandelroutes. Het is dus niet alleen het ideale golfhotel in Twente, maar ook de perfecte uitvalsbasis voor mensen die dol zijn op fietsen en wandelen. En als je geen zin hebt om je eigen fietsen mee te nemen dan hebben we goed nieuws, want bij dit hotel hebben ze zelf fietsen staan die je kunt gebruiken, zelfs elektrische exemplaren! Daar fiets je vele malen sneller mee dan met normale fietsen, en je wordt er veel minder moe van. Ideaal dus voor mensen met een slechte conditie of die al wat ouder zijn. Je ziet er gemakkelijk de hele omgeving mee, en die is echt prachtig. En dit hotel wordt niet voor niets het beste golfhotel in Twente genoemd, want de golfbaan ligt er letterlijk naast. Je kunt zo vanuit het hotel de golfbaan opstappen, en dat is waarschijnlijk wat je in gedachten had toen je op zoek was naar dit hotel, niet?

Golfhotel in Twente inclusief restaurant

Als je op zoek bent naar een fijn golfhotel in Twente inclusief restaurant dan ben je bij ‘t Kruisselt aan het juiste adres. Ze hebben een prachtig ingericht restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk diner. Of plof neer in de knusse lounge voor een drankje of een lekker ontbijt. Als je je eten liever buiten op het zonnige terras wilt nuttigen dan kan dat natuurlijk ook. Om vervolgens de golfbaan op te lopen en een balletje te slaan natuurlijk. Want dat is waar de meeste mensen voor naar dit golfhotel in Twente komen. Hoewel er ook genoeg zijn die enkel voor de prachtige fiets- en wandelroutes komen, want de omgeving is werkelijk prachtig. Je raakt er niet op uitgekeken. Niet voor niets komen heel veel mensen elk jaar een paar dagen terug naar dit fijne hotel. De locatie is prachtig, en de golfbaan naast de deur is gewoon mooi meegenomen.

Waarom kiezen voor dit hotel in Twente?

Er zijn redenen genoeg om te kiezen voor dit golfhotel in Twente, los van de mooie golfbaan die langs de deur ligt. Een aantal van die redenen zijn bijvoorbeeld:

  • Dat ze beschikken over gratis fietsen
  • Dat ze complete arrangementen bieden
  • Dat ze ambachtelijke maaltijden serveren in hun eigen restaurant
  • Dat er super veel mooie wandel- en fietsroutes langs het hotel liggen
  • De ontspannen sfeer
  • Het mooie interieur en de luxe, comfortabele bedden

Als je er graag een paar dagen tussenuit wilt in eigen land dan is dit golfhotel in Twente absoluut een aanrader. En je hoeft dus niet eens perse van golfen te houden om te genieten van de sfeer daar. De omgeving is prachtig, en het hotel is een super knusse plek waar je gegarandeerd helemaal tot rust komt. En dat in ons eigen, mooie Twente. 

Lees meer…