Wat is een Magento webshop? 

Tegenwoordig kun je bijna alles kopen via het internet. Er zijn talloze verschillende webwinkels, die gespecialiseerd zijn in de verkoop van de meest uiteenlopende dingen. Je kunt het je zo gek niet bedenken, of je kunt het online bestellen. Het online bestellen van producten is ook ontzettend gemakkelijk. Je hoeft er niet meer de deur voor uit om naar de winkel te gaan. Je kunt alles vanuit het comfort van je eigen huis bestellen en daarna wordt het gewoon bij je thuisbezorgd. In veel gevallen krijg je je bestelde product zelfs de volgende dag al thuisbezorgd. Zelf een webwinkel beginnen is tegenwoordig ook heel gemakkelijk. Er zijn verschillende online platformen en e-commercepakketten die het je een stuk gemakkelijker maken om je eigen webshop te beginnen en te beheren. Het bekendste voorbeeld is de Magento webshop. Magento is een ontzettend uitgebreid en gebruiksvriendelijk e-commercepakket waarmee je gemakkelijk je eigen webwinkel kunt beheren en onderhouden. In Nederland heeft het grootste gedeelte van de online retailers een Magento webshop. Dat is ook niet gek, als je kijkt naar het grote gebruikersgemak dat het platform heeft. 

Laat je Magento webshop ontwikkelen door Creative ICT 

Als jij zelf nu ook een eigen webwinkel wilt beginnen en ook zo’n Magento webshop wilt, dan kun je deze natuurlijk zelf ontwikkelen. Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee je heel gemakkelijk je eigen webwinkel kunt inrichten. Je kunt zo alles in eigen beheer nemen en je bent geen kosten kwijt aan een extern bedrijf dat voor jou je webwinkel ontwerpt en inricht. Wanneer je echter geen kaas gegeten hebt van web development, dan heb je echter wel een grote kans dat je webwinkel er niet erg professioneel uitziet. Tevens kun je ook de functionaliteit van je webshop niet optimaliseren, daar je enkel gebruik kunt maken van de vooraf geïmplementeerde functies. Wanneer je een goedwerkende en professionele website voor je webwinkel wilt hebben, laat dan een Magento webshop ontwikkelen door Creative ICT. Creative ICT is een ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van verschillende online toepassingen. Je kunt er onder andere terecht voor: 

  • Branding en design 
  • Web development 
  • Digital marketing 

Je kunt bij Creative ICT dus terecht voor alles wat je nodig hebt wanneer je je eigen webwinkel wilt beginnen. Zij kunnen voor jou een Magento webshop ontwikkelen die er niet alleen professioneel uitziet, maar ook voldoet aan al jouw wensen. Creative ICT kan echter veel meer voor jou of je onderneming betekenen. Zij kunnen bijvoorbeeld ook een Wordpress website voor je ontwikkelen, zodat je de informatie over je bedrijf of je dienstverlening op een professionele wijze op het internet kunt tonen. Het ontwikkelen van een mobiele applicatie behoort ook tot de dienstverlening van Creative ICT. Zo kun je bijvoorbeeld een applicatie laten ontwikkelen voor je dienstverlening, zodat mensen hier nog gemakkelijker gebruik van kunnen maken. Wanneer je bijvoorbeeld zelf al een website hebt, maar deze wilt laten verbeteren, kan dat ook bij Creative ICT. Je kunt er bijvoorbeeld terecht om de UX van je website aan te laten pakken, of je website meer te laten optimaliseren voor zoekmachines als Google. 

Neem contact op voor een offerte 

Wanneer jij ook een eigen webwinkel wilt beginnen, laat dan een Magento webshop ontwikkelen door Creative ICT. Creative ICT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties en kan voor jou dus de perfecte Magento webshop ontwikkelen. Zo krijg je een professionele webwinkel die volledig aansluit op jouw wensen en zelf makkelijk te beheren is. Kijk op creativeict.nl voor meer informatie over de dienstverlening van Creative ICT of neem contact op voor een offerte.