Wanneer kiest u voor bedrijfsrecherche?

Vraagt u zich wel eens hoe ondernemers er toch voor zorgen om een diefstal aan het licht te brengen? Dan doen de meesten van hen door bedrijfsrecherche in te schakelen. Bedrijfsrecherche is er speciaal voor opgeleid om stelende klanten of zelfs stelend personeel te ontdekken. Daarvoor maken ze niet alleen gebruik van hun perfect ontwikkelde zintuigen, maar ook van het gebruikmaken van moderne apparatuur. Ga naar Nmsrecherche.nl. Hier vindt u alle informatie die u nodig hebt om te gebruiken in uw voordeel. Vraag eens een vrijblijvend gesprek aan met een professional van deze firma, zodat u erachter komt wat ze voor u kunnen betekenen. Het mooie is, is dat zo’n gesprek niet alleen zeer verhelderend kan zijn maar ook nog eens gratis is. Mocht aan het einde van het gesprek blijken dat u graag gebruik wilt maken van de diensten van deze bedrijfsrecherche, dan wordt er een plan van aanpak opgesteld voor bedrijfsrecherche. Dit bestaat onder andere uit:

  • De wijze van aanpak
  • Analyse van mogelijke risico’s
  • Inzet van personen en tijdspad

Reden om gebruik te maken van bedrijfsrecherche

Helaas krijgen nog altijd veel ondernemers te maken met diefstal. Ze hebben bijvoorbeeld een winkel waar ze bepaalde producten verkopen. Uiteraard verwelkomt u hier klanten die hier speciaal komen voor kwaliteit en de fijne sfeer die er hangt. Tussen al die klanten kan altijd een rotte appel zitten. Het is iemand die helaas zonder te betalen het pand weer wil verlaten. Hij doet bijvoorbeeld net of hij in een pashokje kleding wil passen, maar stopt een deel daarvan vervolgens weg om fluitend weer de winkel uit te lopen. Het is mogelijk dat u hier niets van merkt, totdat u ontdekt dat er geld mist. Nu hoeft het niet altijd zo te zijn dat een bezoeker van de winkel de reden is van diefstal. Het kan namelijk ook zo zijn dat de schuldige zich onder uw personeel bevindt. Natuurlijk is dat iets waar u het liefst niet aan wilt denken, maar toch is het waar. Overigens, als we denken aan diefstal dan hoeft het niet direct te gaan om het stelen van materiële items of geld. Het kan ook gaan om het in de baas zijn tijd internetten door bijvoorbeeld gebruik te maken van een persoonlijk Facebook account of spelletjes te doen. Dat lijkt misschien vrij onschuldig, maar in feite is dit ook gewoon diefstal. De medewerker besteedt namelijk zijn tijd aan iets nutteloos waar u geen enkel voordeel bij heeft. En het erge is, dat u hem daar gewoon voor betaalt. Het zorgt ervoor dat zijn productiviteit achteruit gaat, wat u nog meer geld kost. Of wat dacht u van iemand die aangeeft ziek te zijn, maar vervolgens doodleuk bij een concurrent van u aan de slag gaat? Sommige mensen doen dat om zo meer geld te krijgen. Ze krijgen tijdens hun ziekte gewoon doorbetaald én ze krijgen nog een extraatje door het werken elders. Natuurlijk wilt u dit allemaal niet hebben, maar wanneer er toch sprake van is dan is het fijn om te weten waar u terecht kunt.

Diefstal aan het licht brengen

Het inzetten van bedrijfsrecherche dat lijkt misschien wat overdreven, maar is het totaal niet. Er zijn veel ondernemers die bedrijfsrecherche inschakelen om zo een diefstal aan het licht te brengen. Hoe dat gedaan wordt? Dan kan bijvoorbeeld door apparatuur te bevestigen om bepaalde medewerkers in de gaten te houden. Het meest handige is dat de persoon in kwestie gelijk bekend in plaats van bedrijfsrecherche te moeten inschakelen, maar meer dan eens wordt u hier niets wijzer van. Wacht niet langer met het ondernemen van actie en kies voor de diensten van NMS recherche.