Waar kan je een gps tracker voor een auto kopen?

In mijn bedrijf bezorgen wij veel bestellingen aan onze klanten en hebben verschillende bezorgauto’s in bezit. Wij wilden graag onze ritten beter registreren, meer inzicht in data over ritten en beter kunnen zien waar de wagens zich bevonden, zonder dat wij elke keer de chauffeur moesten opbellen. Vanwege onze wensen, leek het ons verstandig om gps trackers te gebruiken in de auto’s, want met deze apparaten kunnen wij alles wat wij wilden. Wij kwamen online het bedrijf directveilig.nl tegen en zijn hadden een goede kwaliteit gps tracker voor een auto te koop en konden daarnaast ook de trackers installeren. De trackers zijn een grote verbetering en wij hebben nu veel meer inzicht in de data van de auto’s en kunnen daarnaast altijd zien waar de auto’s zich bevinden. Zeven jaar geleden ben ik mijn bedrijf gestart en ondertussen leveren wij aan veel klanten in Nederland. Toen ik begon hadden wij maar een bestelbusje en dan is het gemakkelijk om alle ritten bij te houden en het overzicht te houden. Als je eenmaal meerdere auto’s, of bussen gebruikt en je hebt veel mensen in dienst, dan is het overzicht al snel zoek. Ik zocht al een tijdje naar een goed oplossing om meer overzicht te krijgen en kan dat nu met een gps tracker voor een auto. Voorheen moesten werknemers altijd zelf bijhouden en opschrijven welke ritten ze hadden gereden en de kilometerstand bijhouden, dit was iets dat vaak fout ging en niet goed werd bijgehouden. Met een gps tracker voor een auto wordt alles automatisch bijgehouden, het is dus minder werk en bovendien gaat het niet meer fout. Wij wilden ook graag inzien waar onze auto’s zich bevonden, omdat het wel eens voorkwam dat een klant wilde weten hoe laat de auto zou aankomen, daar kunnen wij nu een goede inschatting van maken, zonder de chauffeur op te bellen.

Een gps tracker voor een auto laten installeren

Toen ik online zocht naar een gps tracker voor een auto, kwam ik het bedrijf directveilig.nl tegen. Op hun website las ik dat zij al veel grote bedrijven hebben geholpen en dat zij erg tevreden waren over dit bedrijf. Ik besloot om contact op te nemen en ik had een fijn gesprek met een van de medewerkers. Wij besloten om een gps tracker in een auto te plaatsen, zodat ik het kon uittesten. De tracker beviel zo goed, dat ik besloot om het in alle auto’s te installeren, gelukkig konden wij hier een goede prijs voor afspreken.

Het systeem is erg handig

Sinds wij de gps tracker voor een auto hebben laten installeren, ondervinden wij de vele voordelen. Alle ritten worden goed en duidelijk geregistreerd, zelfs als er meerdere chauffeurs dezelfde auto gebruiken. Wij kunnen live zien waar de auto’s zich bevinden, dit is ook fijn als een auto wordt gestolen. Ik ben erg blij met de gps tracker voor de auto en raad het bedrijf directveilig.nl aan.

  • Zij hebben veel grote klanten naar tevredenheid geholpen
  • Ik had een goed gesprek met een van de medewerkers
  • Wij konden de trackers laten installeren voor een goede prijs
  • Wij ondervinden veel voordelen aan de apparaten