Vandaag nog uw bezwaarschrift opstellen

Heeft u van de Sociale Dienst of van het UWV een besluit ontvangen waar u het niet mee eens bent? Dan kunt u hierin binnen 6 weken bezwaar tegen indienen. Het is echter belangrijk om dit niet op eigen houtje te doen. Dit kan namelijk sneller betekenen dat het bezwaar wordt afgekeurd en dan bent u dus nog nergens. Op de website Merbijstand.nl kunnen ze u hier uitstekend bij helpen.

  • Weigering aanvraag
  • Intrekking bijstand
  • Terugvordering bijstand

Er zijn verschillende situaties waarin u een besluit kunt krijgen waar u het niet helemaal mee eens bent. En dit kan natuurlijk heel erg vervelend zijn. Want u wilt niet dat uw aanvraag voor een bijstand of uitkering wordt geweigerd, ingetrokken of teruggevorderd. U denkt nu misschien dat u dat niet overkomt, maar het komt vaker voor dan u denkt dat dit het geval is. Als u (niet langer) aan de voorwaarden voldoet, dan kan dit betekenen dat u geen bijstand krijgt of dat het ingetrokken wordt. Ook kunnen er maatregelen genomen worden wanneer u zich niet aan de regels houdt. Zo moet u bij een uitkering voldoen aan een minimaal aantal sollicitatiepogingen per maand. Ook op vakantie gaan is aan banden gelegd. Afhankelijk van uw leeftijd mag u een aantal weken per jaar op vakantie. Als u deze termijn overschrijdt, dan kunt u verwachten dat hier maatregelen op genomen worden. Er zijn echter wel uitzonderingen die op deze situaties gemaakt worden. U kunt dus altijd kiezen voor een bezwaarschrift opstellen. Bij dit bezwaarschrift opstellen moet u rekening houden met een aantal zaken en daarom is het verstandig om dit samen met een van de advocaten van de website Meerbijstand.nl te doen.

Krijg hulp bij uw bezwaarschrift opstellen

Kiezen voor een bezwaarschrift opstellen doet u natuurlijk niet zomaar. Hier kunnen bepaalde consequenties aanhangen. Wilt u een bezwaarschrift opstellen? Dan moet u eigenlijk wel zeker weten dat dit bezwaarschrift opstellen gegrond is. Anders kan dit vervelende gevolgen hebben. Daarom raden wij u altijd aan om hiervoor naar de website Meerbijstand.nl te gaan. De advocaten die voor deze website werken hebben een ruime ervaring met het opstellen van bezwaarschriften en ze weten hier dan ook precies wanneer dit wel en niet zin heeft. Niet alleen kunnen zij u voorzien in advies bij het bezwaarschrift opstellen, maar ook bij het opstellen van het bezwaarschrift zelf. Zo weet u zeker dat u aan alle eisen voldoet en maakt u dus de meeste kans dat het besluit alsnog herzien wordt. Uiteindelijk zal dat in de meeste gevallen toch wel het doel zijn.

Ga voor succes

Wanneer u in een situatie terecht komt waarin u recht heeft op een uitkering of de bijstand, dan is dit vaak al vervelend genoeg. Tenslotte betekent dit in de meeste gevallen dat u niet werkt of niet genoeg werkt. Veel mensen zullen zich liever niet in een dergelijke situatie bevinden, maar wanneer dit wel het geval is, wilt u natuurlijk wel gebruik kunnen maken van de uitkering en/of bijstand waar u recht op heeft. Daarom kan een bezwaarschrift opstellen tegen een bepaald besluit zeker wel helpen. Hier hebben ze bij Meer Bijstand meer dan genoeg ervaring mee. Wilt u gewoon eens overleggen wat zij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Dan raden we u aan om eens contact op te nemen met het bedrijf. Een overleg is volledig gratis. Pas als zij u verder gaan helpen, zijn hier kosten aan verbonden. Uiteraard zullen zij u hiervan van tevoren op de hoogte stellen. Wilt u hier graag meer over weten? Stuur dan een berichtje en zij nemen contact op.