Uw gripzakjes uitzoeken

U bent op zoek naar verpakkingsmateriaal van een goede kwaliteit. Waar kunt u dit het beste vinden? Wij hebben de tip voor u op dit gebied! Kijk hiervoor namelijk altijd op de website van Vendrig Packaging. Bij dit bedrijf hebben ze uiteenlopende soorten verpakkingen en u vindt er dus altijd waar u naar op zoek bent. Zo hebben ze er bijvoorbeeld ook gripzakjes. Ook wel bekend onder de namen:

  • Hersluitbare zakjes
  • Ziplock zakjes
  • Gripsealzakjes

Gripzakjes zijn ideaal voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de opslag, verzending en het tentoonstellen van uw producten. Er zijn dan ook verschillende gripzakjes waar u uit kunt kiezen. U heeft de standaard zakjes, maar ook degene met een schrijfvlak of een eurosleuf. Wilt u graag zwaardere producten in de zakjes doen? Kies dan voor de extra dikke variant, zodat u er zeker van bent dat de producten in het zakje zullen blijven zitten. Door veel bedrijven wordt gekozen voor de variant met de eurosleuf. Hiermee kunt uzakjes met de producten erin ophangen in een display. Winkels kunnen zo bepaalde producten goed laten zien aan de klanten die er zo hopelijk interesse in krijgen. Het is toch altijd weer een klus om te bedenken hoe u uw producten wilt tentoonstellen in uw winkel. Het moet er uiteraard dusdanig aantrekkelijk uitzien dat de klant het graag wil kopen. Dit kunt u op een aantal manieren voor elkaar krijgen en het gebruik maken van de ziplock zakjes met de eurosleuf hoort daar zeker bij.

De gripzakjes met schrijfvlak

De kans is groot dat u als bedrijf meer dan een soort product verkoopt. En bij sommige producten is het toch niet altijd even duidelijk wat er in de gripzakjes zit. Daarom kunt u bij Vendrig Packaging ook kiezen voor gripzakjes met een schrijfvlak. Hierop kunt u dan heel erg eenvoudig noteren wat er in het zakje zit. Dit is dan niet alleen duidelijk voor de klant, ook wanneer u bijvoorbeeld inventarisatie aan het doen bent, kan dit voor uzelf dingen een stuk overzichtelijker houden. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven zijn die voor deze variant van de gripzakjes kiezen. Heeft u geen speciale functies nodig? Kies dan simpelweg voor de gewone variant. Hierin kunt u ook prima allerlei producten kwijt. Het enige waar u dan nog op moet letten is dat u de juiste maat koopt van de zakjes. Als u nog niet precies weet welke maat u nodig heeft, kijk dan goed naar de producten die u er in wilt stoppen. Zorg er altijd voor dat de zakjes net iets groter zijn zodat de producten wat speelruimte hebben. Anders is de kans groot dat de zakjes toch te klein zijn en dat is niet waarom u dit verpakkingsmateriaal koopt. Als u het lastig vindt om de juiste keuze te maken, neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf. Een van de medewerkers staat u graag te woord en kan u meer vertellen over de opties die zij hier voor u hebben. Dit is zeker een aanrader!

De uiteenlopende voordelen voor u om uit te kiezen

Bij Vendrig Packaging zorgen ze ervoor dat u als klant altijd voldoende opties heeft om uit te kiezen. Wilt u contact opnemen? Dan kan dit op uiteenlopende manieren. Naast de mogelijkheden die u misschien al verwacht is het ook mogelijk om te kiezen voor het versturen van een berichtje via whatsapp of door een chatbericht te openen op de website. Ook op het gebied van betalingen heeft u verschillende opties. En als voor 16.00 uur ’s middags bestelt heeft u de gripzakjes vaak de volgende dag al in huis.