Sportcafé in Mijdrecht voor een gezellige avond

Heeft u iets te vieren als sportliefhebber of wilt u gewoon gezellig een drankje doen onder het genot van een sportwedstrijd? Dan is een sportcafé in Mijdrecht de perfecte plaats om dit te doen. In ons sportcafé in Mijdrecht heeft u alle ruimte om met een gezelschap samen te komen, een hapje en een drankje te doen en daarnaast ook nog te kunnen combineren met sport. Café de WaVe is gevestigd in sporthal de Phoenix, waardoor u alles kunt combineren met waar u het liefste de hele dag mee bezig bent. Kom daarom snel naar ons sportcafé in Mijdrecht en ontdek alle mogelijkheden. Wij vertellen u tevens graag wat wij voor u kunnen betekenen in ons sportcafé in Mijdrecht, zodat u vandaag nog uw perfecte feestlocatie kunt boeken.

Ieder feest viert u bij ons sportcafé in Mijdrecht

Een sportcafé in Mijdrecht is een goede plek om uw feest te vieren of met een gezelschap samen te zijn omdat u thuis niet de ruimte ervoor heeft. Wij bieden in ons sportcafé in Mijdrecht de ruimte en de hapjes en drankjes om uw dag of avond tot een geheel te maken. Daarnaast kunt u bij ons ook complete maaltijden toevoegen aan uw speciale gelegenheid. Wij bespreken samen met u alle mogelijkheden als u bij ons langskomt. Daarna zorgen wij dat ons sportcafé in Mijdrecht in orde is voor uw feest. Wij verzorgen daarnaast ook de gewenste muziek als u dit wenst, maar dit kunt u ook helemaal zelf doen. Dat is maar net wat u het liefste heeft. U kunt in ons sportcafé te Mijdrecht onder andere terecht voor:

  • Kinderfeestjes
  • Verenigingsfeesten
  • Een zakelijk of privé jubileum
  • Vergaderingen

Wij verzorgen de catering en alles wat daarbij hoort, u zorgt voor de gezelligheid en de bezoekers. Bij vergaderingen kunt u een ruimte afhuren waar u ongestoord kunt vergaderen, terwijl wij kunnen zorgen voor een hapje en een drankje. Dit kunt u geheel aanpassen naar eigen wens, zodat uw vergadering zowel rustig als in een gezellige sfeer voortgezet kan worden. Bij iedere gelegenheid of ieder feest weet u zeker dat alles tiptop geregeld is en dat u de dag of avond van uw leven heeft. Wij verzorgen ons zaalverhuur en de catering tegen schappelijke tarieven, waardoor een feest organiseren bij ons voor iedereen aantrekkelijk blijft. Natuurlijk zijn deze tarieven geheel gebaseerd op wat u wenst op uw dag, waardoor alles maatwerk is. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek waarin uw wensen en eisen besproken worden. Zo kunnen we alles duidelijk op een rijtje zetten en heeft u er geen omkijken meer naar.

Een zorgeloos feest

Café de WaVe is uw sportcafé in Mijdrecht. Wij zijn gevestigd in sporthal De Phoenix, waardoor u uw dagje uit kunt combineren met sport. Naast onze bar, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld uw trouwfeest, jubileum of kinderfeestje. Wij nemen dan alle zorgen uit handen en zorgen voor de catering. U kunt ook de muziek door ons laten verzorgen. Wij stellen dan samen een geschikte lijst op, zodat uw favoriete nummers die avond te horen zijn. Indien u de mogelijkheden met ons wilt bespreken of nog vragen heeft naar aanleiding van alle informatie, dan kunt u te allen tijde contact opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op cafe-de-wave.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier op de website invullen. Zodra wij uw gegevens binnen hebben, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u te bespreken. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons binnenlopen tijdens openingstijden, zodat u ons café kunt bekijken.