Screens in Schoonhoven laten plaatsen

Mijn man en ik hebben er een aantal weken geleden voor gekozen om screens in Schoonhoven voor ons huis aan te schaffen. We hebben een vrijstaande woning die modern is gebouwd en daarvoor vinden wij het ’t mooist als er strakke zonwering op en om het huis aanwezig is. Screens zijn ideaal, want die bieden:

  • Wering tegen zonlicht
  • Wering tegen warmte
  • Zijn strak over het raam te plaatsen
  • Hebben een mooie uitstraling
  • Bieden veel privacy

We hebben screens in Schoonhoven laten leveren door SunGo Zonwering & Montage, die ook de screens in Schoonhoven hebben aangebracht en gemonteerd. Dit bedrijf is zelf gevestigd in Lopik, wat niet al te ver van Schoonhoven gelegen is, daarom was het geen probleem om de screens in Schoonhoven voor ons huis te laten leveren en aan te brengen.

Moderne screens in Schoonhoven

Via www.sungo-zonwering.nl, de site van SunGo Zonwering & Montage, hebben we meer informatie ingewonnen over de gewenste screens voor Schoonhoven, waar ons huis staat. We hebben al eerder zaken gedaan met deze firma, waaronder voor de aanschaf van onze garagedeur en rolluiken voor de aangebouwde praktijkruimte en we hebben voor de slaapkamerramen boven ook enkele horren bij SunGo Zonwering & Montage aangeschaft. We zijn dus goed bekend met de service en dienstverlening van dit bedrijf en waren ervan overtuigd dat ze ook goed werk zouden leveren bij de plaatsing van onze nieuwe screens in Schoonhoven. We hebben daarbij gekozen voor een strak design in donkere kleuren, want dat past erg goed bij ons huis. De screens zijn elektrisch te bedienen en gaan zeer nauwkeurig door de geleiders naar beneden en weer omhoog. Het geheel oogt rustig, alsof het altijd al in het huis verweven is geweest als zonwering en daarom zijn wij extra blij met de screens in Schoonhoven. Het is voor iedereen aan te raden om deze vorm van zonwering te laten plaatsen, want het biedt vele voordelen en gemakken en past in onze ogen bij vrijwel elke woning.

De voordelen en gemakken van de screens

We hebben voor screens in Schoonhoven gekozen, omdat dit natuurlijk strak is qua uiterlijk en past bij het huis. Maar dat is niet het enige wat voor ons de screens zo aantrekkelijk maakt. Ten eerste houdt het de zon tegen. Dit is aangenaam, want hiermee verschieten onze meubelen en gordijnen niet van kleur en kunnen we de planten gewoon laten staan en wordt het minder snel warm in huis. Dit is uiteraard het tweede voordeel, want het scheelt enorm in temperatuur, zeker wanneer het heel erg heet is buiten. Daarnaast zijn de screens toch nog licht doorlatend. Het is niet zo dat het hele huis verduisterd wordt en dat is wel zo prettig, want we willen geen opgesloten gevoel hebben als we de screens laten zakken. Het bijkomend voordeel daarvan is dat er voldoende privacy is vanaf de straat, waarbij we geen inkijk hebben in de woonkamer en keuken en ook niet in de slaapkamers boven. We kunnen ons nu ongestoord omkleden, zonder dat dit van buiten af zichtbaar is. We kunnen echter wel nog steeds naar buiten kijken. Niet volledig, het is natuurlijk wel een screen, maar het is niet geheel verblindend en geeft toch nog verbinding met de buitenwereld. Dat is voor ons heel erg belangrijk. De bediening is eenvoudig en alles verloopt soepel. Dat kunnen we ook niet anders zeggen over het hele aanschafproces via SunGo Zonwering & Montage, want van offerte tot aan plaatsing was de service weer helemaal top. We onderstrepen dan ook graag onze aanbeveling dat SunGo Zonwering & Montage absolute aanbeveling verdient voor de levering van screens in Schoonhoven en omgeving.