Petten bedrukken

Loop jij met leuke ideeën voor petten bedrukken? Of lijkt jou het geweldig om voor een speciaal feest voor alle gasten een pet laten bedrukken? Daarvoor kan je ook Drukwerkdeal.nl inschakelen. Bij alle ontwerpen maken zij geschikte petten die toepasselijk zijn voor de gelegenheid. Het is bijvoorbeeld een leuk idee voor een vrijgezellenfeest. Of een partij waar je een grote groep verdeelt onder meerdere kleinere groepen. Selecteer voor iedere groep een aparte kleur met daarop een bijbehorende tekst of ontwerp. Lijkt petten bedrukken je geschikt als relatiegeschenk of ander soort geschenk voor een organisatie? Dan kan je iedere pet laten bedrukken zoals jij wilt via Drukwerkdeal.nl. Zij bieden vier verschillende modellen aan voor het afdrukken, maar het is mogelijk het ontwerp te laten borduren. Drukwerkdeal.nl zoekt voor jou de beste manier om een logo zo goed mogelijk op een pet te laten zetten. Vanaf 25 stuks bestel je een oplage via de website van Drukwerkdeal.nl en je ontvangt binnen 6 dagen jouw bestelling. Je betaalt hiervoor geen extra verzendkosten. Heb jij een geschikt ontwerp klaarliggen voor petten bedrukken? Geef dit ontwerp dan snel door aan Drukwerkdeal.nl om op iedere pet laten bedrukken en bepaal daarbij zelf het type, de kleur en de bedrukking om jouw ontwerp zo goed mogelijk uit te laten komen.

Pet laten bedrukken: de vier modellen

Drukwerkdeal.nl heeft voor petten bedrukken de volgende modellen waar je uit kan kiezen:

  • Premium
  • Basic
  • Trucker
  • Premium bi-color

De premium en basic lijken het meeste op elkaar. Beiden zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren als oranje, zwart en rood. De trucker uitvoering is voorzien van een gegaasde achterkant. Hierdoor kan de pet enigszins doorluchten. De voorkant is dicht en hierop kan je de pet laten bedrukken met de door jou gekozen tekst, afbeelding of ontwerp. De gegaasde achterkant is bepalend voor de kleur als groen, zwart of koningsblauw. Heb je een mooie kleur gevonden voor de petten bedrukken, dan selecteer je de bedrukking. De mogelijkheden verschillen echter per model. Alleen de basic uitvoering kan met PMS-druktechniek afgedrukt worden. Dit is dan het geschikte model voor petten bedrukken met een logo of tekst. Een foto is minder geschikt, hier wordt vaak full color als druktechniek gebruikt. Die optie wordt wel gegeven voor de trucker pet. Wil je een pet laten bedrukken met een foto, dan is het trucker model die je nodig hebt. Voor kwalitatieve borduursels op de pet, zijn de premium uitvoeringen geschikt. De kleurgaren worden geselecteerd op basis van de PMS-kleuren. Let hier op de bedekkingsgraad, dat mag niet meer dan 70 % zijn. Hoe en wat je moet aanleveren voor iedere pet laten bedrukken is te lezen in de informatiesheet. Deze vind je onder de tab ‘aanleveren’ op de pagina voor petten bedrukken.

Druktechnieken per model

Let dus goed op bij petten bedrukken of jouw ontwerp wel past bij het model pet wat je in gedachte hebt. Wil je bijvoorbeeld een foto afdrukken, dan ben je dus gebonden aan de trucker voor pet laten bedrukken. Gelukkig heeft Drukwerkdeal.nl een uitleg geplaatst over de druktechnieken voor petten bedrukken:

  • Zeefdruk: geschikt van 1 tot en met 4 kleuren.
  • Sublimatie: geschikt voor 4 kleuren
  • Borduren: geschikt voor 12 kleuren

Sublimatie wordt gedaan bij pet laten bedrukken met de full color kleuren. De bedrukking wordt eerst op speciaal papier gedaan. Vervolgens wordt het te bedrukken product verwarmd. Het materiaal gaat dan open staan. Wanneer het geprinte design met een pers op het product wordt gedaan, kan het in de stof worden opgenomen. Wil je weten welke pet of bedrukking past bij jouw ontwerp? Vraag dit dan via chat of telefoon aan de professionals van Drukwerkdeal.nl.