Paw Patrol speelgoed kopen voor mijn nichtje

Vorige week was mijn nichtje van 4 jaar oud jarig. Ik vind het altijd erg moeilijk om voor kinderen die erg jong zijn speelgoed te kopen. Als kinderen eenmaal boven de 12 jaar oud zijn, dan vinden ze vaak een langere tijd hetzelfde leuk. Een van mijn neefjes is bijvoorbeeld 14 jaar oud en die is al jaren gek van voetbal, het is dan erg gemakkelijk voor mij om wat uit te kiezen. Maar kinderen die erg jong zijn, die vinden het ene moment iets leuk en het andere moment weer wat anders. Het helpt ook niet dat mijn broer in het zuiden van Nederland woont, terwijl ik in een noordelijke provincie woon. Ik zie zijn kinderen niet zo vaak en weet vaak niet naar welke programma’s ze kijken. Mijn broer en zijn vriendin zijn bovendien erg kritisch, hun kinderen mogen slechts naar een aantal programma’s kijken. Dit zijn programma’s die zij hebben goedgekeurd. Mijn nichtje keek ooit naar een programma, maar dat vonden ze niet meer goed, omdat de hoofdkarakter niet vriendelijk tegen zijn vriendjes was. Ik herinnerde mij, dat toen ik vorige week met hem aan het videobellen was, dat zijn dochter een Paw Patrol trui aanhad. Dit is een programma dat zij goedkeuren en waarvan ik weet dat hun dochter veel kijkt. Het leek mij daarom een goed plan om Paw Patrol speelgoed te kopen. Ik had dit programma bij hun ook wel eens gezien en zij vond dit erg leuk. Ik was er zeker van dat mijn nichtje Paw Patrol speelgoed zou waarderen. Dit was voor mij de eerste stap, ik moest ook nog uitzoeken welk type Paw Patrol speelgoed ik zou kopen voor haar verjaardag.

Paw Patrol speelgoed kopen bij Zippytoys

Online zocht ik naar webshops waar ik Paw Patrol speelgoed kon kopen. Ik weet dat dit een erg populaire serie is, dus ik wist dat ik veel speelgoed zou vinden. Tegenwoordig heb je van alle populaire kinderseries speelgoed in de winkel. Volgens mij was dit minder het geval toen ik jong was. Ik vond al snel diverse webshops waar ze Paw Patrol speelgoed verkopen, zodoende kon ik het aanbod en de prijzen vergelijken. Uiteindelijk kocht ik de cadeautjes op de website https://www.zippytoys.nl/paw-patrol-speelgoed van het bedrijf Zippytoys. Ik zag dat ze hier veel verschillende soorten speelgoed verkopen. Ik zag ook andere dingen die mijn nichtje leuk zou vinden, maar ik wilde graag Paw Patrol speelgoed kopen. Ik koos uiteindelijk voor een memospel en kleurplaten. Dit zijn cadeautjes die goed zijn voor haar ontwikkeling en ik wist zeker dat mijn broer dit zou waarderen. Ik weet ook dat ze graag tekent, zoals bijna alle kinderen van die leeftijd. De artikelen waren op voorraad en aangezien ik voor 21.00 uur bestelde, zouden de producten de volgende dag al binnenkomen.  

Blij met de cadeautjes

De volgende dag kwam het Paw Patrol speelgoed binnen en thuis pakte ik het nog snel in. Ik gaf de cadeautjes vorige week op de verjaardag van mijn nichtje en zij was er erg blij mee. Ik was opgelucht dat ik goede cadeautjes had gekocht. Mijn broer zei ook dat ik een goede keuze had gemaakt, dat ze hier leuk mee zal spelen. Zij wilde graag meteen beginnen met kleuren en later die dag hebben we samen het spelletje gespeeld. Voor Paw Patrol speelgoed kan ik Zippytoys aanraden.

  • Ze hebben een groot aanbod
  • Ze verkopen merken zoals Paw Patrol
  • Ze hebben veel leuke artikelen
  • Binnen een dag geleverd
  • Mijn nichtje vond het erg leuk