Overweeg jij om een vape te kopen? Lees hier meer!

Ik heb laatst overwogen om een vape te kopen. Dit leek mij handig omdat ik verslaafd ben aan roken en daarnaast besef ik mij goed dat de stoffen die in sigaretten zitten niet bevorderlijk zijn voor de gezondheid. Toen ik een vape ging kopen werd alles beter en kwam ik uiteindelijk van mijn verslaving af. De vape die heb ik heb aangeschaft is afkomstig van de volgende website: Dutch vape shop. In dit artikel komt aan de orde de manier waarop ik omging met het stoppen met roken en hoe het vape kopen mij daarbij heeft geholpen. Ik hoop hiermee tevens ervoor te kunnen zorgen dat er naast mij nog een aantal andere mensen zullen kunnen stoppen met roken doordat zij ook een vape zullen kopen. Dat is uiteindelijk wel een groot doel, meer mensen van het roken afhelpen. Het is immers ontzettend slecht en gelukkig worden sigaretten ook steeds duurder. Maar goed, we moeten ergens beginnen en een vape kopen is dan een goede eerste stap. Wanneer weet jij of jij een vape kopen wilt? Misschien al wel na het lezen van dit artikel, maar discussie voeren over een dergelijk onderwerp levert meestal de beste beslissingen op.

Meer over de vape: vape kopen iets voor jou? 

Hoe weet je nou of een vape kopen iets voor jou? Dat moet je gaan ondervinden aan de hand van het soort artikelen dat er worden geschreven, zoals ook deze. Uit de informatie kun je vervolgens halen of jij wel of niet een vape moet kopen. Je kunt jezelf bijvoorbeeld de volgende vragen stellen:

  • Ben ik een vaste roker?
  • Geloof ik in het gebruik van de vape?
  • Wil jij mij openstellen aan een nieuwe manier van roken? 

Aan de hand van de volgende vragen kun jij een keuze gaan maken of jij een vape wilt kopen. Je moet er natuurlijk wel in geloven, het gebruik van een nieuwe manier van roken. En je moet natuurlijk wel een vaste roker zijn, al is dit geen harde eis. Af en toe roken valt hier ook onder. 

Hoe stopte ik met roken? 

Het is natuurlijk de vraag hoe ik uiteindelijk van het roken afkwam, het was in ieder geval geen gemakkelijke weg. Maar zoals ze zeggen, niemand zei dat het makkelijk ging worden. Het is een feit dat je soms door een zware tijd heen moet om vervolgens weer door te kunnen gaan. Het is altijd moeilijk om bij feesten en partijen binnen te blijven en de rest naar buiten te zien gaan om even te gaan roken en gezellig bij te kletsen. Zie hier, ik praat nog steeds als een roker omdat ik roken associeer met gezellig bijkletsen. Ik ben niet in een gestopt met roken maar ik heb er ongeveer twee jaar over gedaan. Misschien denk je, dat is lang! Maar twee jaar hoeft helemaal niet lang te zijn als je je beseft dat de kans op terugval dan steeds minder groot wordt, met elke maand dat je stopt met roken. Ik heb het afgebouwd en na een jaar besloot ik om een vape te kopen en de nicotine (de verslavende stof) er uit te laten halen.