Opzoek naar opslagruimte in Roosendaal? Easybox is de voordeligste met ruime service mogelijkheden!

Ben je opzoek naar opslagruimte bij jou in de buurt? Dan hebben wij van Easybox in onder andere Roosendaal de beste opslagboxen ter beschikking! Vergeleken met vele andere opslagruimte aanbieders kun je bij ons met een gerust hart jouw spullen laten opslaan. Onze opslaghal bevindt zich namelijk op een terrein dat non stop wordt bewaakt. Daarnaast hebben wij diverse afmetingen opslagruimtes beschikbaar, zodat voor elke hoeveelheid spullen er een passende opslagbox is. Bij onze opslagruimte in Roosendaal vind je daarnaast verschillende service mogelijkheden, zoals gratis transportwagens om te gebruiken en de goedkoopste en stevige verhuisdozen om jouw spullen veilig mee te kunnen verplaatsen. Benieuwd naar onze opslagruimtes? Om je alvast een indicatie te geven van de afmetingen hebben wij overzichtelijk op onze website met animaties weergegeven, hoe groot de verschillende maten opslagboxen zijn. Kom je ook langs voor een gratis rondleiding om de ideale opslagruimte voor jou in Roosendaal te vinden?

Opslagruimte huren bij Easybox in Roosendaal:

  • 24/7 bewaakt met een uitgebreid beveiligingssysteem
  • Ruime openingstijden, 06:00 t/m 23:00 uur en dat zeven dagen per week
  • Gratis rondleiding mogelijk
  • Flexibele contracten
  • Uitgebreide service
  • Goedkoopste opslagruimtes uit de omgeving
  • Diverse afmetingen

De voordeligste opslagruimte in Roosendaal met uitgebreide mogelijkheden 

Veiligheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. De opslagruimtes worden 24/7 bewaakt door onder andere onze geavanceerde beveiligingscamera’s. Daarnaast krijg je een unieke toegangscode tot het pand, waarmee je buiten de kantoortijden toegang hebt tot jouw opslagruimte in Roosendaal. Als extra beveiliging en zekerheid dat er werkelijk niemand bij jouw spullen kan komen, krijg je een stevig hangslot van ons. 
Naast veiligheid zetten wij ook in op een goede kwaliteit opslagruimte bij ons in Roosendaal. Jouw spullen kunnen bij ons, verwarmd, droog en stofvrij worden bewaard. Schade door weer of vocht, wordt hierdoor tegengegaan. Ons aanbod is groot doordat wij verschillende afmetingen opslagruimtes (tussen de 1 en 50 m2) hebben en diverse soorten indelingen. Daarbij bieden wij uitgebreide service mogelijkheden., zodat wij jou zo breed mogelijk van dienst kunnen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gratis gebruik maken van onze transportwagens die op locatie aanwezig zijn. Ideaal als je jouw spullen wilt verplaatsen en geen (grote) auto hebt. Vergeten stevige verhuisdozen te halen? Geen probleem. Wij bieden de goedkoopste, stevige, kartonnen verhuisdozen aan voor de beste prijs! Zo kun je veilig jouw spullen verplaatsen naar de opslagruimte in Roosendaal. 
Uiteraard vergeten wij geen rekening met je te houden wat betreft onze openingstijden. Beperkte openingstijden zijn verleden tijd bij Easybox! Je bent van harte welkom tussen 06:00 uur ‘s morgens tot en met 23:00 uur ‘s avonds. Dus wanneer het jou het beste uitkomt, kun je zeven dag per week binnen deze tijden terecht bij jouw opslagruimte in Roosendaal!

Flexibele contracten

Heb je de passende opslagruimte gevonden en blijkt deze na een tijdje toch te klein of wil je meer ruimte huren? dan kun je eenvoudig switchen van opslagbox in Roosendaal bij Easybox! Ben je nog aan het twijfelen? Plan dan nu vrijblijvend jouw rondleiding in bij onze locatie in Roosendaal. Onze vakkundige medewerkers gaan graag met je rond, om te kijken wat ideaal is voor jouw situatie. Of je nu voor een bepaalde periode of lange tijd een opslagruimte wilt huren, het is allemaal mogelijk. Easybox biedt namelijk flexibele contracten aan en hoe langer je wilt huren, hoe meer voordeel je krijgt! Maar voor welke periode je ook een opslagruimte huurt bij Easybox, je bent tot wel 30% voordeliger uit dan bij onze concurrenten!

Wij van Easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over jouw ideale opslagruimte in Roosendaal. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom voor een gratis rondleiding en wij vinden de ideale opslagruimte voor jou in Roosendaal: easybox.nl.