Onze overheaddeur isoleert goed

Hebt u een nieuwe overheaddeur nodig? Kijk dan snel op labex.nl want wij zijn de specialist op het gebied van rolluiken, roldeuren en alle denkbare varianten daarop. En zo kunnen we ook de overheaddeur op maat maken. Een overheaddeur gebruikt u voornamelijk als toegangsdeur in het magazijn van uw winkel, fabriek, logistieke centrum of groothandel. Het is de plek waar grote en kleine vrachtwagens laden en lossen en het dient wellicht ook als een nooduitgang. U wilt niet dat deze deur langer openstaat dan nodig is want in een magazijn is het doorgaans al lastig genoeg om de temperatuur op peil te houden. U wilt daarom een overheaddeur met wellicht een deur in dit rolluik zodat u het kunt gebruiken als toegangsweg van uw personeel. Een overheaddeur met een raampje erin komt dan ook vaak voor zodat u even kunt checken of het veilig is om naar binnen of naar buiten te lopen. U hebt bij ons een brede keuze en we zijn er dan ook zeer trots op dat we alleen al op het gebied van de overheaddeur een grote selectie kunnen aanbieden. In welke kleur had u deze toegangsdeur bijvoorbeeld gewild? E wat zijn de gewenste afmetingen? Die komen we uiteraard voortijdig even opmeten zodat we snel tot levering en montage over kunnen gaan. Vergeet trouwens niet om ook even bij onze andere producten te kijken want we hebben ook allerlei, pendeldeuren en brandwerende deuren.

De overheaddeur gebruikt u om de koude tegen te houden

De overheaddeur is leverbaar als sectionaaldeur en roldeur. Maar waarom zou u een dergelijke deur nu eigenlijk bestellen? En waarom bij Labex? We hebben de vier belangrijkste redenen voor u in een lijstje gezet:

  • Ze isoleren uitstekend zodat de warmte binnenblijft. Is het eerder een deur om een koelmagazijn mee af te sluiten? Dan kunt u er tevens wel op rekenen dat de koude temperatuur binnen wordt gehouden.
  • Naast isolatie van warmte speelt ook de isolatie van geluid bij diverse bedrijven een belangrijke rol. De overheaddeur zal ook in die zin een belangrijke rol kunnen spelen.
  • Het is van oersterk materiaal vervaardigd zodat het ieder type ruig weer in dit land moeiteloos weerstaat. Ook corrosie zal gen vat krijgen.
  • En het is uitermate veilig in gebruik zodat personeel het niet op hun hoofd kan krijgen.

Klinkt een overheaddeur u nu als muziek in de oren? Vraag dan de prijzen even aan door contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt ons via de mail en ook telefonisch snel bereiken zodat we u een voorlopige prijsopgave kunnen sturen. Het is zelfs een optie om u direct een offerte toe te sturen. Ook die offerte is trouwens vrijblijvend. Dus u betaalt pas als u tevreden bent over de voorwaarden. Bij ons komt de klant dan ook op de eerste plek.

Met een druk op de knop de deur openen, zo eenvoudig is het

Na de oplevering van de overheaddeur kunt u het dus in gebruik gaan nemen. Hebt u gekozen voor een wat goedkopere versie? Dan moet u wellicht de deuren handmatig omhoog en omlaag trekken of rollen. In het geval van dit type deur kiest het overgrote deel van de bedrijven die met ons zaken doen toch voor de handige elektrische versies. Want dan kunt u het simpel met een druk op de knop openen en zelfs bepalen hoe hoog u de deur opent. U bent ten slotte van harte welkom bij ons op kantoor in Enschede. We laten u diverse producten zien en gaan graag met u rond de tafel zitten om uw opties door te nemen.