Onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld

Denkt u er wel aan dat u kerstpakketten bestelt? Uw medewerkers zullen het niet snel vergeten als u dit vergeet te kopen. Want als u hier te lang mee wacht dan is het nog maar de vraag of wij op tijd kunnen leveren. Traditioneel gezien geeft u kerstpakketten aan al uw medewerkers voordat de kerstvakantie begint. Het is een uitstekende methode om uw medewerkers te bedanken voor een jaar van hard werken. Daarnaast zal het hen motiveren  voor het komende jaar. De decembermaand is een periode van saamhorigheid, gezelligheid en knusheid. Zoekt u daarom naar bijzondere kerstpakketten? Dan hopen we dat u met de grootste aanbieder van Nederland in zee gaat: kerstpakkettenxl.nl. Sinds jaar en dag zijn we een grote producent en leverancier van kerstpakketten. Elk jaar gaan we jaarbeurzen af op zoek naar bijzondere combinaties. We sluiten deals met A-merken zodat u producten in uw kerstpakketten aantreft van hoogwaardige kwaliteit. Omdat we een enorme variatie aanbieden hoeft u niet bang te zijn dat het bedrijf naast u dezelfde inhoud in zijn pakket aan zijn collega’s schenkt. En u kunt elk jaar iets anders geven. Dus vergeet niet om onze website op te slaan, dus door het te bookmarken. Want dan kunt u volgend jaar weer gebruikmaken van onze puike service. We bieden aldus de grootste collectie aan gevuld met enkel gerenommeerde topmerken. Uw medewerkers kunnen eindelijk eens een product gebruiken wat ze nog nooit eerder hebben gehad!

Deze kerstpakketten breng een lach op het gezicht van uw collega’s

Weet u al waar u de kerstpakketten mee wilt vullen? De kans dat u het bij ons zult vinden is groot omdat we misschien wel duizend verschillende kerstpakketten aanbieden. Waar kunt u zoal aan denken?

  • Deze dozen bevatten levensmiddelen die elke gezin wel kan gebruiken.
  • Dozen gevuld met eten en drinken uit een bepaalde regio in de wereld. Denk aan Italiaanse gerechten, Aziatische ingrediënten en vele andere landenthema’s
  • Geeft u liever een duurzaam pakket met vegetarische, veganistische, biologische en/of ecologische voedingsmiddelen? We hebben het uiteraard allemaal met zorg samengesteld.
  • Wilt u echt origineel uit de hoek komen en eens iets anders dan voedsel kerstpakketten schenken? Kijk dan bij de categorie “Beauty & Health”. Heerlijke shampoos, zeepjes en parfums voor hem en haar kunt u daarin aantreffen.

Voor kleine bedrijven is het zelfs een leuk idee om voor elke collega een apart kerstpakket te bestellen dat het beste bij hem of haar past. Dat is nog eens een persoonlijk cadeau voor al uw medewerkers. U laat zien dat u hen kent en om hen geeft. Voor grotere corporaties is dat al snel onbegonnen werk. Mocht u een bestelling van meer dan kerstpakketten willen maken, dan bieden we u echter de optie om dozen, wikkel en labels te personaliseren met een leuke boodschap!

Dit is de ultieme manier om uw werknemers te bedanken voor hun inzet

Ziet u door de bomen het bos niet meer en hebt u daarom wat hulp nodig? Vraag dan ook de andere leden van het bestuur om input. Wilt u eens onze showroom bekijken? Maak dan snel een afspraak, u bent namelijk van harte welkom bij ons in Drachten. We laten u zien wat er dit jaar te kiezen valt en we geven u een zogenaamd kijkje in de keuken: we leiden u graag rond door onze unieke inpakcentrale. Voor acute vragen kunt u uiteraard telefonisch en per e-mail contact opnemen met onze klantenservice. Wij bieden u onder andere de beste A-merken, een stipte levering op afspraak en door heel Nederland en het grootste assortiment. Geef ons nadien gerust een beoordeling! Bekijk snel onze website https://www.kerstpakkettenxl.nl/.