Nolin

Sinds jaren is Nolin actief in het verzorgen van drukwerk voor organisaties, stichtingen en verenigingen. Drukwerk is ook in deze online wereld nog van groot belang in uw marketingmix. Zeker voor onze klanten, die vaak afhankelijk zijn van donaties en vrijwilligers, is naamsbekendheid van groot belang. Juist deze organisaties hebben echter niet de financiële middelen om goed drukwerk te realiseren. Nolin begrijpt dit en heeft daarom een concept opgezet, waarbij drukwerk voor organisaties, verenigingen en stichtingen geheel kosteloos gerealiseerd kan worden. Wilt u weten hoe wij dit doen? Lees dan verder op deze pagina.

Nolin voor maatschappelijke organisaties

Veel van onze klanten hebben een maatschappelijk doel. Zo heeft Nolin al mogen werken voor bijvoorbeeld Stichting Sportbelang SGK en Wensstichting Oppepper4all. Wij realiseren verschillende soorten drukwerk, die allen één aspect met elkaar gemeenschappelijk hebben: de realisatie is voor de klant kosteloos. Wij kunnen u dankzij onze unieke werkwijze voorzien van hoge kwaliteit drukwerk, of het nou gaat om terugkerende projecten, zoals magazines, of eenmalig drukwerk, zoals visitekaartjes.

Het drukwerk van Nolin is kosteloos voor onze klanten dankzij ons SponsorPublicatieConcept. Dit SponsorPublicatieConcept houdt in dat de medewerkers van Nolin voor uw drukwerk op zoek gaan naar sponsoren die deze publicatie mogelijk willen maken. In ruil voor een financiële bijdrage ontvangt de sponsor een naamsvermelding in de publicatie. Doordat wij altijd zoeken naar lokale ondernemers, uit de omgeving waar u uw publicatie wilt verspreiden, zullen zowel onze klanten als de sponsoren hier baat bij hebben.

Nolin als maatschappelijke organisatie

Naast onze klanten is ook Nolin zelf altijd bezig met het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze medewerkers streven allemaal naar een minimaal papierverbruik, maximaal gebruik van natuurlijk licht en in onze organisatie wordt alleen gebruik gemaakt van groene energie. Iedere dag probeert Nolin hier verbetering in aan te brengen, zodat uiteindelijk zo verantwoord mogelijk gewerkt kan worden.

Daarnaast probeert Nolin ook altijd een steentje bij te dragen aan de toekomst door, als SBB erkend stagebedrijf, stagiaires uit het MBO ervaring te laten opdoen. Onze ervaren medewerkers leren de stagiaires graag de kneepjes van het vak. Uit verschillende disciplines hebben al stagiaires kennis opgedaan van ons werk. Leren en blijven proberen zijn onderdelen van het proces wanneer je stage loopt bij Nolin. Zo vertelt één van de studenten die bij Nolin stage liep: “Alle medewerkers van Nolin waren vriendelijk en hebben mij geholpen om te wennen aan de bedrijfscultuur. Voor vragen kon ik altijd bij hen terecht en ik werd dan altijd zo goed mogelijk geholpen. Ook hebben de begeleiders mij tijdens de stageperiode ondersteund en geholpen met de opdrachten die ik kreeg. Dit geldt zowel voor de schoolopdrachten als de werkzaamheden binnen het bedrijf”.

Contact met de medewerkers

Natuurlijk kunt u, wanneer u nog vragen heeft over onze publicaties of onze werkwijze,contact met ons opnemen. Veel informatie vindt u ook op de website. Nolin hoopt ook u te mogen helpen met kosteloos, kwalitatief hoogwaardig drukwerk om uw marketingmix mee aan te vullen. Zodat uw stichting, vereniging of organisatie naar een hoger niveau getild kan worden en alle mooie doelen gerealiseerd kunnen worden