Nieuwe badkamerverlichting uitzoeken

Ik woon ongeveer 5 jaar samen met mijn vriendin in ons huidige huis. Toen we dit huis kochten besloten we om de keuken te vernieuwen en wat kleine zaken. De badkamer was nog redelijk nieuw en we besloten om die maar zo te laten. Maar eigenlijk stoorde ik me eigenlijk vanaf het begin aan de badkamer. De badkamer zag er prima uit, maar was erg donker. De badkamerverlichting was niet voldoende om voor een goede belichting te zorgen. Overdag was er niet zoveel aan de hand, maar wanneer het buiten donker was, dan was de badkamerverlichting gewoon niet sterk genoeg. Wanneer je gebruik maakte van de douche of het toilet dan maakte dat niet zoveel uit, maar in het donker scheren is gewoon niet zo prettig. In de zomer was het scheren geen probleem, maar in de winter was het in de ochtend te donker en ik hem mij meerdere malen gesneden. Ik geef nog steeds de verlichting de schuld, maar mijn vriendin zegt dat ik altijd erg veel pech heb en onhandig ben. Zij klaagde ook regelmatig over de verlichting en deed haar make up niet meer in de badkamer, omdat ze dit niet prettig vond. Ik snapte nooit waarom de vorige bewoners de badkamerverlichting nooit hadden aangepakt. De afgelopen jaren hadden we besloten om lekker veel op vakantie te gaan en hadden we wat problemen met de wasmachine en boiler. Daarom hadden we eigenlijk geen budget meer om de badkamerverlichting te vervangen en was dit eerlijk gezegd niet belangrijk genoeg. Afgelopen winter hadden we gelukkig wel geld over en besloten we eindelijk om de verlichting eens aan te pakken.

Badkamerverlichting gekocht via pretmetled.nl

Een goede vriend had nog niet zo lang geleden zijn gehele badkamer verbouwd en kocht zijn badkamerverlichting bij pretmetled. Zelf heb ik twee linkerhanden en kan alle tips gebruiken om iets goed te laten verlopen. Op zijn aanraden namen we een kijkje op hun website. Ik vond het zeer lastig om een keuze te maken, want er zijn zoveel verschillende soorten en sterktes. Gelukkig kon ik pretmetled om advies vragen en legde ik hun mijn situatie voor. Wij krijgen erg snel een reactie met met bruikbare tips. Ze wisten welke type licht we het beste konden gebruiken met welke sterkte en waar we het beste de verlichting konden plaatsen. Na veel overleg met mijn vriendin hadden we een keuze gemaakt en spots gevonden die wij allebei mooi vonden. Dat was een grote verrassing, want we hebben allebei een totaal andere smaak. Het pakketje kwam netjes op tijd binnen en we konden eindelijk beginnen om de verlichting te vervangen.

  • Uw badkamerverlichting kopen via pretmetled kunnen wij aanraden
  • Ze hebben een zeer ruim aanbod
  • Konden ons voorzien van goed advies
  • Snelle levering

Wij waren erg blij met onze aankopen via dit bedrijf. Met mijn twee linkerhanden waagde ik mij niet tot het inbouwen van de badkamerverlichting, maar gelukkig kon een kennis dit voor ons doen. Hij vertelde me dat hij in het begin wat problemen had, maar uiteindelijk het schema op de website van dit bedrijf gebruikt had. Met dit schema lukte het hem wel om de badkamerverlichting goed aan te sluiten. Nadat we ons 5 jaar lang stoorde aan het donkere licht in de badkamer is dit probleem eindelijk opgelost. Ik verwacht dat ik mij minder vaak zal snijden met scheren en merk al dat mijn vriendin weer haar make up in de badkamer doet. We denken er nu al aan om later dit jaar nieuwe verlichting te kopen voor in de woonkamer met een dimmer.