Met zadelhoesjes bereikt u een grote doelgroep

Bij jmpromotions.nl hebben we zadelhoesjes hoog in het vaandel staan. Dat komt omdat wij weten welke artikelen vrijwel altijd doeltreffend zijn op het gebied van de marketing. En dat mag van de zadelhoesjes absoluut gezegd worden. Kies bij ons het type materiaal uit, kies de kleur, geef aan ons de gegevens door zoals teksten en logo’s die we vervolgens op de zadelhoesjes afdrukken en bestel er direct een collo van 500 stuks van. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. In onze fabriek kunnen we ook direct al uw gewenste drukwerk realiseren. Vervolgens verschepen we het naar Nederland dus u mag er wel vanuit gaan dat al uw bestelde producten, ongeacht het type product of aantal, altijd binnen 3 weken bij u worden afgeleverd. Dat is trouwens een gratis service van ons. U weet natuurlijk wie uw doelgroep is en u hebt wellicht laten onderzoeken hoe u hen het beste en snelste kunt inspireren om tot actie over te gaan. Dat kan neerkomen op een bezoekje aan uw website, aan uw winkel of een evenement in de buurt. Door zadelhoesjes bij fietsenstallingen uit te delen of slimmer nog: door mensen in te huren die ze om de zadels van gestalde fietsen hangen zult u uw reikwijdte aanzienlijk vergroten. En dat is vanzelfsprekend nu net het idee. En u geeft al die burgers ook nog eens een aangenaam cadeau want in Nederland komt een beschermende hoes regelmatig als geroepen.

U kunt de zadelhoesjes door ons laten bedrukken

Onze zadelhoesjes zijn aldus multifunctioneel:

  • U hebt een geweldig relatiegeschenk en promotieartikel in uw handen,
  • Daarnaast hebben de fietsers er ook erg veel aan, zeker als hun zadel slijt,
  • En ten slotte zijn ze recyclebaar en dat is natuurlijk een groot goed. Want in deze tijden is duurzaamheid erg belangrijk.

U kunt zadelhoesjes eenvoudig online uitzoeken en wel de polyester, de pvc of de gerecyclede variant uit te zoeken. Geef aldus ook het aantal en de kleur aan. Laat u er uw bedrijfsgegevens op afdrukken of kiest u voor het logo in combinatie met de bedrijfsnaam? Wilt u een festival aankondigen en wilt u daarom ook een afbeelding erop afdrukken? Ook dan zult u keer op keer bij ons slagen. We kunnen zelfs eerst nog even een proefdruk voor u maken. U zit dan nog nergens aan vast en dat betekent dat u rustig de kat uit de boom kunt kijken. Maar u maakt niet alleen reclame met onze zadelhoesjes. Nee, het beschermt de kleding van de fietsers, zeker bij regen en/of een kapotte zadel. Een natte plek op een spijkerbroek blijft urenlang zichtbaar en het is uiterst onprettig om op een nat zadel plaats te moeten nemen. Het zorgt ervoor dat het gat in de zadel niet zichtbaar is en tevens dat dit gat niet groter wordt.

Weet u al welk type hoesje u wilt kopen?

U kunt de zadelhoesjes op tal van plekken uitdelen en aan fietsen gaan hangen. We denken natuurlijk aan plekken waar veel fietsers samenkomen om er hun fiets te stallen. Gaat u ze daarom bij de fietsenstalling bij het treinstation, op scholen, universiteiten en bibliotheken bevestigen. Ook winkelcentra en verenigingen in het stadscentrum zijn aangewezen plekken. Vergeet niet om ook even verder te kijken. Alleen al aan fietsonderdelen en fietsaccessoires kunnen we een brede selectie aan promotiemateriaal bedrukken en leveren. Bestel er bijvoorbeeld ook enkele bidons, fietslampjes of fietsflyers bij. Hebt u ten slotte nog vragen over het online uitzoeken en bestellen bij JM Promotions? Klim dan in de pen en schrijf ons een mail met al uw vragen.