Met een anti legionella douchekop redt u levens

Bij radasafe.nl zijn wij gespecialiseerd in diverse producten om legionellabesmetting tegen te gaan. Deze gevaarlijke bacterie kan en keur aan ziektes teweegbrengen bij diegene die er mee besmet is geraakt. Denk aan onschuldige verkoudheidjes tot aan ernstige en levensbedreigende longontstekingen. De veteranenziekte is hier een bekend voorbeeld van. Met bijvoorbeeld een anti legionella douchekop voorkomt in uw eigen huis dat u hiermee besmet kunt raken. In een koop- of huurwoning zal het doorgaans niet nodig zijn omdat de kraan regelmatig wordt opengedraaid. Bij lang stilstaand water bij voorkeur op lauwe temperatuur zal deze bacterie zich snel gaan vermenigvuldigen met alle gevolgen van dien. Plekken als ziekenhuizen, hotels en zorginstellingen zijn broeiplekken. Zeker in kamers die niet zo vaak gebruikt wordt. Terwijl er in deze voorbeelden vaak mensen met een zwakkere weerstand vertoeven. Reden genoeg om in iedere kamer een anti legionella douchekop op te hangen ter vervanging van de reguliere douchekop. U begrijpt daarom ook wel dat we voornamelijk aan bedrijven en instellingen leveren. Neemt u graag het zekere voor het onzekere en wilt u in uw eigen woning ook een anti legionella douchekop gaan gebruiken? Dan bent u wederom bij ons aan het juiste adres. Dit is overigens niet een webwinkel. Als u daadwerkelijk geïnteresseerd bent in onze anti legionella douchekop dan kunt u dat aangeven door het online contactformulier in te vullen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op zodat u kunt kijken of u het eens bent met de prijs-kwaliteitverhouding. Gaat u akkoord? Dan gaan we tot een snelle levering over waarbij u zowel de anti legionella douchekop als de filters ontvangt inclusief een handleiding over het gebruik van de anti legionella douchekop, het vervangen van filters en het installeren ervan.

Een anti legionella douchekop is zeker een slim idee

Het is u waarschijnlijk nu al wel duidelijk dat een anti legionella douchekop daadwerkelijk levens kan redden. Want oudere, verzwakte of zieke mensen kunnen een fatale variant van de veteranenziekte oplopen als er geen anti legionella maatregelen zijn getroffen. Het kan namelijk een longontsteking veroorzaken met dodelijke gevolgen. Daar moet u natuurlijk niet aan denken dus het is de hoogste tijd om het heft in eigen handen te nemen. De capaciteit van onze anti legionella douchekop is ongeveer 5.400 liter dus bij een gemiddeld dagelijks gebruik van 50 liter kunt u maar liefst 2 maanden vooruit. Daarna is het zaak om het filter te vervangen zodat u geen enkel risico loopt. Bijkomende voordelen van deze anti legionella douchekop zijn onder andere:

  • Het feit dat het 3 keer zolang meegaat dan andere douchekoppen in zijn klasse,
  • Het is beveiligd tegen terugstroming dankzij de ingebouwde keerklep,
  • U kunt het direct op de doucheslang plaatsen zonder extra hulpstukken,
  • En ten slotte willen we zeker niet onbenoemd laten dat dit product vandaalbestendig is.

Bent u al overtuigd? Of kijkt u graag nog even de kat uit de boom? Vergeet in ieder geval niet dat we naast de anti legionella douchekop ook een handige knijpdouche voor spoelkeukens verkopen en ook voor deze tap kunt u speciale filters bestellen.

Uiteraard kunt u de vervangfilters bij ons nabestellen

Ook de filters kunt u natuurlijk bij bestellen zodat het u direct aan niets zal ontbreken en u wellicht pas over enkele jaren weer nieuwe filters nodig hebt. Uiteraard voldoen al onze producten aan de strengste voorwaarden en zijn wij in het bezit van alle keurmerken op het gebied van de legionellabestrijding. Bij vragen kunt u tijdens kantooruren met onze klantenservice bellen en ook via de mail staan we u graag even te woord.