Makkelijker afvallen dankzij hypnose bij Hypnose Praktijk

Als je wilt afvallen, dan wil je dat op een gezonde manier doen en op een effectieve manier. Vaak zie je dat effectieve methoden niet bepaald gezond zijn. Denk bijvoorbeeld aan mensen die zich bewust uithongeren. De kilo’s zullen er met een dergelijke methode wel afvallen, maar het lichaam ontbeert tijdens zo’n hongerdieet belangrijke voedingstoffen. Daar komt bij dat zodra je weer normaal gaat eten, dan komen de kilo’s net zo hard weer terug. Gezonde en verantwoorde methodes vergen echter juist weer meer wilskracht en doorzettingsvermogen. De resultaten laten zich niet zo snel gelden en je moet er ook echt wat voor doen. Je moet bijvoorbeeld gezonder eten en veel meer sporten. Dat is lastig vol te houden als je gewend bent aan een volstrekt andere lifestyle. Daarom kan overwegen om afvallen via hypnose te proberen bij Hypnose Praktijk. Het is niet zo dat je gaat liggen en dat de hypnotherapeut vervolgens je kilo’s weg hypnotiseert. Hierboven hadden we het al even over een lifestyle die je gewend bent. Doordat je hier misschien al vele jaren aan gewend bent, handel je volgens bepaalde patronen en die patronen zijn terug te voeren op de hersenen. Afvallen via hypnose betekent dan ook dat je deze patronen aanpakt, zodat je een nieuwe (gezonde) lifestyle makkelijker kunt volhouden. Die drang naar snacks wordt bijvoorbeeld minder en ook de emotionele link tussen eten en gevoelens van welzijn wordt minder. Tevens kun je afvallen via hypnose door een virtuele maagband te laten plaatsen. Dit is vooral geschikt voor mensen met wat ernstigere vormen van overgewicht. Via afvallen met hypnose, kun je dan simpelweg minder eten. Doordat je minder kunt eten, kun je ook sneller kilo’s kwijt raken. Deze methode van afvallen met hypnose, zorgt er echter voor dat je nog steeds eet en dus voedingstoffen binnen krijgt. Alleen kun je niet meer teveel eten, waardoor overtollige reserves zullen worden aangeboord. Dat maakt dat de kilo’s eraf zullen vliegen. Belangrijk hierbij is dat je het afvallen via hypnose combineert met gezonde voeding en een sportieve levensstijl. Ook dat kan natuurlijk via afvallen onder hypnose worden gefaciliteerd. Zodra je op zoek bent naar een manier van afvallen die bij jou past en zeker als je al van alles hebt geprobeerd, dan is afvallen via hypnose wellicht een optie voor jou. Als je het nog nooit hebt geprobeerd, dan heb je immers ook niets te verliezen. Niet geschoten is altijd mis. Daar komt bij dat je ook geen tientallen sessies nodig hebt. Een drietal sessies is bijvoorbeeld al voldoende om een virtuele maagband te plaatsen.

Kijk voor informatie over afvallen en hypnose op hypnose-praktijk.nl

Mocht je meer willen weten over afvallen en hypnotherapie, dan kun je alvast een kijkje nemen op de site. Hier lees je ook meer over de virtuele maagband. Tevens kun je op de site ook meteen lezen waar hypnose bij kan helpen. Hier gaat het over afvallen, maar een hypnotherapeut kan je ook helpen bij problemen als: 

  • Depressie
  • Nagelbijten
  • Vliegangst
  • Verslavingen

Maak via de site direct een afspraak

Je hoeft je geen zorgen te maken over wachttijden en dus kun je via de website meteen een afspraak inplannen voor een eerste gesprek.