Losse onderdelen voor rolgordijn kopen

Drie jaar geleden zijn mijn vriendin en ik samen gaan wonen. Ik woonde tijdens mijn studietijd samen met een aantal vrienden en zij woonde bij haar ouders. We hadden al een aantal jaar een relatie en toen we allebei een voltijdbaan hadden, wilden we graag gaan samenwonen. We hadden wat geld kunnen opsparen en konden een leuk appartement kopen van onze hypotheek. We moesten nog wel veel verbouwen aan het appartement, maar hierdoor konden we het appartement verbouwen naar wat wij wilden. We moesten bijna alles aanpakken, want het appartement was erg ouderwets en veel delen waren in een slechte staat. We konden gelukkig zelf veel verbouwen en veel van onze vrienden kwamen helpen. Een paar van mijn vrienden werken in de bouw en die konden goedkoop meehelpen. Op die manier hielden we de kosten laag en dat kwam goed uit, want de verbouwing viel duurder uit dan we hadden gehoopt. Als we geen hulp hadden gehad, dan waren veel ruim over ons budget gegaan, nu slechts een klein beetje. We moesten hierdoor besparen op veel meubels en decoratie in huis. Een van de dingen waar we op konden besparen waren onze rolgordijnen. We konden ze goedkoop kopen, omdat het de laatste producten waren. Hierna zou de winkel dit merk niet meer verkopen. We dachten niet dat dit problemen kon veroorzaken, maar dit deed het wel. Een paar weken geleden ging een rolgordijn stuk en het was zeer lastig om losse onderdelen voor dit rolgordijn te kopen. We bezochten eerst de winkel waar we het rolgordijn hadden gekocht, maar hier verkochten ze geen losse onderdelen voor rolgordijnen. We wilden geen nieuwe gordijn kopen, want met losse onderdelen voor dit rolgordijn moest dit probleem op te lossen zijn.

Bij Sandalux losse onderdelen voor rolgordijn kopen

De gordijnen van dit merk zijn vastgemaakt met een speciaal systeem, waardoor je ze gemakkelijker kan sluiten en openen. Dit klonk erg goed toen we de gordijnen kochten, maar hierdoor kunnen we geen normale losse onderdelen voor het rolgordijn gebruiken. Online zochten we naar bedrijven die onderdelen voor gordijnen verkopen. Het was zeer lastig om een website te vinden waar ze het merk van de gordijnen verkopen. We hadden al veel verschillende websites bezocht, maar waren bang dat we het niet konden vinden. Gelukkig vonden we na lang zoeken de website sandalux.nl van het bedrijf Sandalux. Op de website verkopen ze veel losse onderdelen voor een rolgordijn van verschillende merken. We zagen dat ze ook onderdelen van het merk van onze gordijnen hadden en konden het bijna niet geloven. Ze verkochten hier de onderdelen die we nodig hadden en konden ze per stuk bestellen. Het leek ons beter om van alle onderdelen meerdere artikelen te kopen, voor het geval dat in de toekomst het gordijn weer stuk gaat. De losse onderdelen waren niet duur, waardoor we het niet erg vonden om veel onderdelen te kopen.

De onderdelen passen perfect

Toen de losse onderdelen voor het rolgordijn binnenkwamen, wilden we ze meteen gebruiken. Gelukkig pasten de onderdelen perfect en was het niet moeilijk om het gordijn te repareren. Doordat we de onderdelen konden kopen op Sandalux hoefden we niet een nieuw gordijn te kopen en waren we alleen een klein bedrag voor onderdelen kwijt. Voor losse onderdelen voor een rolgordijn is Sandalux een goede website.

  • Ze verkochten hier het merk dat wij zochten, terwijl we dat nergens anders konden vinden
  • De onderdelen waren erg goedkoop en we hoefden geen nieuwe gordijnen te kopen
  • De onderdelen passen perfect en het repareren was erg gemakkelijk