Laat je mooiste herinneringen tot leven komen met digitale fotolijstjes.

Wanneer u op vakantie gaat of een bijzondere gebeurtenis meemaakt, wilt u natuurlijk deze herinneringen vastleggen. Vroeger moest u de mooiste foto’s uitzoeken, ze laten afdrukken en in een fotoboek plakken, die later in uw kast verdwijnt. Of u koos een foto uit die een centrale plek kreeg in uw huis. Maar met de komst van digitale fotolijstjes kunt u nog meer genieten van uw foto’s. www.fotolijst.info heeft een ruim assortiment aan digitale fotolijstjes. Deze fotolijstjes tonen niet alleen een enkele foto, maar kunnen een volledige reeks foto’s weergeven en u kunt er zelfgemaakte video’s op afspelen. De digitale fotolijstjes zijn eenvoudig in gebruik: U kunt er bijvoorbeeld een geheugenkaart of USB-stick met uw foto’s op aansluiten of in sommige gevallen via internet foto’s naar uploaden. Hierna kunt u zelf instellen hoe en wanneer de foto’s verschijnen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de afbeeldingen met verschillende intervallen in een diavoorstelling te tonen. Zo kunt u ervoor kiezen om iedere dag een andere foto te laten tonen of juist na iedere paar seconde te wisselen. Digitale fotolijstjes zijn niet alleen een mooie toevoeging aan bijvoorbeeld de woonkamer, maar kunnen ook gebruikt worden in een vergaderzaal of wachtruimte van uw bedrijf. Ze zijn bij uitstek geschikt om uw klanten op visuele wijze te informeren over uw werkzaamheden of actuele gebeurtenissen binnen het bedrijf.

Verschillende soorten digitale fotolijstjes

Om uw foto’s tot leven te brengen kunt u kiezen uit verschillende soorten digitale fotolijstjes. Www.fotolijst.info heeft een ruim aanbod van fotolijstjes die variëren in formaat, uiterlijk en grootte van het intern geheugen. U kunt kiezen voor digitale fotolijstjes van 8 inch tot en met 55 inch. Wanneer u overweegt het kleinste formaat te kopen, kunnen de prijzen variëren van €33 tot €99 en kunt u kiezen voor fotolijsten met bijvoorbeeld een kersenhouten lijst. Vanaf 15 inch grootte kunt u ook kiezen voor fotolijsten die niet alleen over intern geheugen beschikken, maar ook verbinding kunnen maken met wifi-netwerken, waardoor het nog eenvoudiger is om uw foto’s te uploaden. Wanneer u de foto’s een grote rol wilt laten spelen in uw interieur of op een prominente plek wilt tonen in uw bedrijfspand, dan kunt u kiezen voor een fotolijst van 48 of 55 inch. Hierbij heeft u ruime keuze in buitenlijsten. Deze fotolijsten beschikken over een ruim intern geheugen, wifi-verbinding, een USB ingang en een vaste LAN aansluiting. Om uw fotolijst direct te gebruiken kunt u op de website de nodige accessoires aanschaffen zoals een geheugenkaart, extra accu en een ophangbeugel om uw digitale fotolijst aan de muur te bevestigen. Ook is het mogelijk om losse buitenlijsten te kopen om uw fotolijst een nieuwe uitstraling te geven.

De voordelen op een rijtje

Vraagt u zich af of digitale fotolijstjes voor u een goede aankoop zijn, dan kan een overzicht van alle voordelen u helpen de keuze te maken:

  • U hoeft niet te kiezen welke foto u wilt laten zien, maar kunt een afwisselende diavoorstelling tonen.
  • Het aantal foto’s en de snelheid waarmee deze getoond worden, kunt u zelf instellen.
  • Naast het tonen van foto’s, is het bij sommige digitale fotolijstjes mogelijk om video’s en muziek af te spelen.
  • Er zijn uiteenlopende formaten beschikbaar van 8 inch tot en met 55 inch.
  • Daarnaast bestaan er fotolijsten met een ruim intern geheugen, USB ingang en/ of wifi-verbinding om op eenvoudige wijze uw foto’s op uw fotolijst te tonen.
  • U kunt kiezen voor uiteenlopende buitenlijsten van plastic in verschillende kleuren, maar ook van bijvoorbeeld kersenhout, eikenhout of beukenhout.
  • Lees meer..