Laat eens zadelhoesjes bedrukken

Hebt u weleens gehoord van zadelhoesjes? Het woord legt zichzelf eigenlijk al uit: het zijn beschermende hoesjes van kunststof waarmee u uw fietszadel droog kunt houden. In dit koude kikkerlandje komt daarom dit artikel vaak als geroepen. Niet alleen beschermt het tegen weersinvloeden, ook uw kapotte en misschien wel lekkende zadel kunt u nog steeds gebruiken dankzij deze zadelhoesjes. Op openbare plekken zoals grote fietsenstallingen bij scholen en stations worden regelmatig zadelhoesjes opgehangen. Deze zadelhoesjes zijn bedrukt met reclame want dit is de ideale manier om toekomstige klanten te werven. Klinkt u dit als muziek in de oren en wilt u ook honderden zo niet duizenden zadelhoesjes ontwerpen, laten drukken en uitdelen aan passanten? Dan bent u bij jmpromotions.nl aan het juiste adres. In principe vindt u de zadelhoesjes in vier categorieën. Dit zijn:

  • Pvc hoesjes, deze hoezen zijn volledig waterdicht,
  • Polyester hoesjes. Dit is de goedkoopste optie en raden we aan om te gebruiken bij droog weer. Ze gaan minder lang mee dan andere varianten,
  • De hoesjes die we zeer snel kunnen bedrukken en leveren. Het gaat hierbij niet zo zeer om het materiaal, maar om de snelheid van onze dienstverlening,
  • En ten slotte kunt u gaan voor de gerecyclede hoesjes. Goed voor het milieu en nog altijd van hoge kwaliteit.

Hebt u er eigenlijk al over nagedacht wat u op deze zadelhoesjes wilt drukken?

U vindt ongetwijfeld de zadelhoesjes die bij u passen

Wellicht bent u verantwoordelijk voor de marketing van een evenement in een grote stad. We denken aan een festival in het park, een feest in een bekende discotheek of een markt op het marktplein in het midden van de stad. Er zijn diverse doelgroepen die u in een keer wilt bereiken maar u hebt geen geld of tijd om bijvoorbeeld een reclamespot voor het internet en de televisie te maken. Huis-aan-huisreclame is ook niet altijd even handig omdat velen een nee-nee sticker op hun voordeur hebben geplakt. Door zadelhoesjes uit te delen op drukke plekken kunt u een zeer grote doelgroep bereiken. Gaat het om een feest die voornamelijk voor tieners en jonge adolescenten bedoeld is? Dan kunt u de zadelhoesjes om de fietsen bij middelbare scholen, Mbo’s, Hbo’s en universiteiten doen. Gaat het simpelweg om de gehele bevolking? Dan zijn het treinstation en andere grote fietsenstallingen in de stad de aangewezen plekken om zadelhoesjes uit te delen. Naast het uitzoeken van het materiaal is het ook belangrijk dat u de kleur of kleuren uitzoekt. Daarna kunt u het hoesje ontwerpen. Misschien had u al een logo of afbeelding ontworpen. Die kunt u direct uploaden en verder versieren of er een slagzin en tekst bij typen. Geef tevens aan hoeveel u er wenst te ontvangen en stuur het ontwerp naar ons op. U krijgt vervolgens een offerte van ons in uw inbox. Gaat u daar akkoord mee? Dan kan het drukwerk beginnen en kunnen we al binnen enkele werkdagen leveren.

De fietser zal er met dit weer erg veel baat bij hebben

Naast de zadelhoes verkopen we een keur aan relatiegeschenken en ander promotiemateriaal. U wilt onverwacht uit de hoek komen, zeker als u deze promotieartikelen op straat, in de winkel of tijdens een jaarbeurs gaat uitdelen. U wilt origineel overkomen zodat potentiële bezoekers en klanten de naam van uw bedrijf of het festival onthouden. Ze zullen in ieder geval dagelijks geconfronteerd worden door het hoesje dat om hun zadel zit en daarmee vergroot u de kans dat hun nieuwsgierigheid zich verspreid naar echte daden. Hebt u hier verder nog enige vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.