Kom op onze site een begrafenisverzekering vergelijken

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt: een begrafenisverzekering vergelijken. Misschien hebben uw ouders dit al voor u uitgezocht en betalen ze tot uw 18e dan wel 21e uw premie. Vanaf een bepaald moment in uw jonge jaren wordt u toch geconfronteerd met het feit dat u premie moet gaan betalen voor de dag dat u komt te overlijden. U wilt immers niet dat uw nabestaanden dit bedrag moeten ophoesten. Dat bedrag gaat al snel richting de 10.000 euro. Als u echter vroeg in uw leven een begrafenisverzekering gaat vergelijken en vervolgens gaat afsluiten, dan bent u tenminste voor 8.000 euro verzekerd. Het hangt van de verzekeraar af welk bedrag vrij te besteden is en welk bedrag linea recta naar de verzorgde uitvaart gaat. Met het vrij te besteden bedrag kunnen uw nabestaanden bijvoorbeeld de auto huren, kaarten versturen en andere zaken regelen die te maken hebben met uw uitvaart. Het begrafenisverzekering vergelijken is dus van groot belang als u dat nog niet hebt geregeld. Er zal nadien een pak van uw hart vallen, gezien u hier niet langer over na hoeft te denken. Mocht u helaas ongeneeslijk ziek zijn dan is het tevens zaak om spoedig een begrafenisverzekering te vergelijken. We hopen natuurlijk dat dit niet de reden is waarom u op onze site bent, u kunt in ieder geval dankzij uitvaartvergelijker.nl snel geholpen kunnen worden.

Een begrafenisverzekering vergelijken is eenvoudiger dan u denkt

Hoe werkt het begrafenisverzekering vergelijken nu eigenlijk? U hoeft er niet zoveel voor te doen. Want op onze site vindt u op de landingspagina al de vele verschillen de drie grootste Nederlandse verzekeraars. Klik op een verzekeraar om er alle gegevens over te lezen of scroll omlaag naar het korte overzicht van de 5 verzekeraars waarvan u hun begrafenisverzekering kunt vergelijken. Daar hebt u de optie om op “begrafenisverzekering vergelijken” te klikken en op de volgende pagina vindt u een helder weergegeven overzicht van de verschillen. U kunt daarbij denken aan:

  • Het verzekerde bedrag,
  • De premie die u maandelijks moet betalen,
  •  verjaardag,
  • Ook het totaal aan premie-inleg staat vermeldt en welk bedrag u vrij kunt besteden en welk bedrag naar de uitvaart gaat.

Op dit moment vindt u van de 5 verzekeraars in totaal 11 opties omdat u bij sommige aanbieders een basisverzekering of een aanvullende verzekering kunt afsluiten. De 5 verzekeraars zijn overigens Dela, Monuta, Yarden, Nuvema en Ardanta. De wijze waarop we de begrafenisverzekering vergelijken en tevens berekenen vindt u elders op onze site net als uitleg over de vele polissen en premies die u kunt afsluiten. Wellicht dat bijvoorbeeld een annuïteitenverzekering beter bij u past dan een lineaire verzekering of een polis met een en-bloc clausule.

Dankzij het internet hebt 24 uur per dag toegang tot deze vergelijker

Hebt u nog vragen over het begrafenisverzekering vergelijken? Of wilt u iets meer weten over een bepaalde verzekeraar? U kunt zowel op de site van bijvoorbeeld Yarden of Dela verder zoeken dan wel contact opnemen met onze klantenservice. Dat kunt u op twee manieren doen. We raden het u aan om het contactformulier in te vullen dat u op onze site terugvindt onder het kopje “contact”. We geven u vervolgens zo snel mogelijk passend advies. Tevens vindt op onze Facebookpagina het laatste nieuws en kunt u ons via dit sociale medium een kort berichtje sturen. Succes met het begrafenisverzekering vergelijken. Het loont enorm om hier zo vroeg mogelijk mee te beginnen. Dus verzeker direct uw pasgeboren kind mee. Lees ook : Uitvaartvergelijker.nl – Uitvaartverzekering vergelijken