Kies voor strandballen bedrukken

Als jij op zoek bent naar de ideale manier om je bedrijf te promoten tijdens de warme zomermaanden, dan hebben wij de tip voor je op dit gebied: strandballen bedrukken! Wanneer je het promotiemateriaal voor je bedrijf aan het uitzoeken bent, dan is het natuurlijk altijd de vraag wat het beste zal werken. Daar zijn een aantal dingen erg belangrijk bij. Denk er bijvoorbeeld goed over na wat het doel is van het inzetten van het promotiemateriaal, maar ook hoe je het wilt gaan inzetten. Met strandballen bedrukken heb je de manier om meer aandacht voor je bedrijf te krijgen en met name tijdens de zomermaanden is dit natuurlijk het juiste product. Mensen kunnen dit product maar al te goed gebruiken op het strand. Op die manier krijg je zelfs nog meer promotie, want de bal wordt op die manier door een heleboel mensen gezien! Dat is nog eens een manier om nog meer klanten te krijgen!

  • Klein
  • Groot
  • 3D objecten

Dit zijn de keuzes die je kunt maken bij strandballen bedrukken. Ook kun je gaan voor de meest populaire maat, namelijk strandballen bedrukken van 40 cm. Op de website van de Promoboer.nl staat uitgebreid beschreven hoe jij op de makkelijkste manier de strandballen bedrukken kunt.

Verschillende strandballen bedrukken

Wil je strandballen bedrukken en uit gaan delen om promotie te maken voor je bedrijf? Dan ga je daarvoor naar de Promoboer en je volgt de stappen die hier beschreven staan. Je begint met het kiezen van de kleur voor de strandballen bedrukken. Je kunt er natuurlijk altijd vanuit gaan dat de kleuren er goed uit zullen zien en dat de kwaliteit van de producten uitstekend is. Wanneer je promotiemateriaal gaat inzetten dan zeg je hiermee iets over je bedrijf. Als je dan kiest voor strandballen bedrukken, dan wil je natuurlijk niet dat deze zomaar stuk gaan. Dit geeft geen goede indruk van je bedrijf. Bij de Promoboer kun je er gelukkig vanuit gaan dat de kwaliteit goed is en dat betekent dat de mensen die jouw strandbal ontvangen er ook echt blij mee zullen zijn en er lang van kunnen genieten tijdens de warme zomerdagen. Heb je de kleur uitgekozen voor de strandballen? Dan is het tijd om te beslissen wat voor bedrukking je erop wilt. De meeste bedrijven kiezen al snel voor het bedrijfslogo, maar je kunt natuurlijk ook voor iets anders kiezen. Een tijdelijke promotie bijvoorbeeld of iets anders dat jouw bedrijf in een goed daglicht zet!

De levertijd van het promotiemateriaal

De strandballen maken neemt natuurlijk wat tijd in beslag. Alleen op die manier kan de Promoboer garanderen dat de producten die zij aan je leveren van een goede kwaliteit zijn. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat hier soms een aantal weken overheen gaan. Heb je het promotiemateriaal sneller nodig? Kies dan voor de strandballen bedrukken die ze in de Nederlandse voorraad hebben. Bij de Promoboer zorgen ze er altijd voor dat ze de meest populaire producten hier in Nederland op voorraad hebben, zodat ze deze op een zeer korte termijn kunnen leveren. Bij de strandballen bedrukken kies je dan voor de ballen van 40 cm groot. Dit is de meest populaire keuze binnen deze categorie. Wil je toch echt liever een kleiner of groter formaat of zelfs een van de 3D objecten? Dan zal het ongeveer drie weken duren voordat je deze binnen hebt. Dat is natuurlijk nog steeds een hele goede levertijd. Maak dus vandaag nog je keuze en bekijk op de website de stappen die je hiervoor moet ondernemen.