In een maand 10 kilo afvallen

Het hebben van overgewicht is niet goed voor je, dat weten we allemaal. Het kan zowel lichamelijk als geestelijk een behoorlijke impact op je hebben. Het nadeel van het volgen van de vele diëten die je inmiddels kunt vinden is dat je vaak wel de overtollige kilo’s kwijtraakt, maar zodra je ophoudt met het dieet kom je alles weer aan. En met een beetje pech weeg je zelfs nog meer dan voorheen. Ben jij iemand die van dieet naar dieet gaat en wil je daar nu wel eens een einde aanbrengen? Ben je het hebben van overgewicht helemaal zat? Kies dan voor 10 kilo afvallen in een maand met het Biohcg dieet van OrthoKliniek Ootmarsum.

  • Voeding
  • Beweging

De twee belangrijkste dingen van 10 kilo afvallen of zelfs nog meer is de juiste voeding en beweging. Met name op het gebied van voeding moet je de nodige veranderingen maken en die ga je met het Biohcg dieet van Orthokliniek Ootmarsum zeker maken. Dit dieet is namelijk gebaseerd op gezond eten. Je zult geen vreemde eiwitshakes hoeven drinken en ook geen pillen hoeven slikken. Door gewoonweg gezond te eten kun jij in slechts 24 dagen 10 kilo afvallen.

Blijvend 10 kilo afvallen

Hoe vaak heb je het wel niet meegemaakt dat je eindelijk het fantastische doel hebt behaald en je hebt die kilo’s verloren. Om het vervolgens allemaal weer aan te komen. Dat is niet wat je wilt, want daar heb je uiteindelijk niets aan. Daar hebben ze met het Biohcg dieet iets op gevonden. Na de 24 dagen waarin jij 10 kilo afvallen gaat kom je namelijk in de stabilisatiefase. In deze fase leer je om het nieuwe eetpatroon dat je de afgelopen weken hebt opgepakt je eigen te maken en zo dus een nieuwe levensstijl aan te maken. Als je namelijk weer teruggaat naar je oude eetpatroon (zoals je met de andere diëten waarschijnlijk gedaan hebt) dan kom je de kilo’s die je bent verloren inderdaad weer aan. Het is dus noodzakelijk om blijvende veranderingen in je eetpatroon te maken om de 10 kilo afvallen niet voor niets te laten zijn. Wil jij hier graag meer over weten? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van OrthoKliniek Ootmartum. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om voor 10 kilo afvallen te kiezen en hier ook snel aan te beginnen!

Pas eindelijk in die prachtige jurk

Niets is zo vervelend om veel kilo’s aan te komen en niet meer in je favoriete kleding te kunnen passen. Als jij het 10 kilo afvallen nog makkelijker wilt maken, dan raden we je aan om een goede motivatie te hebben. Dit kan bijvoorbeeld die ene jurk zijn die je graag (weer) aan wilt of wat dacht je van de vakantie die eraan komt? Je wilt toch graag in bikini op het strand verschijnen en je er dan ook goed in voelen? Wil je het nog makkelijker maken om blijvend 10 kilo af te vallen? Kies er dan ook voor om te bewegen. Dit kan van alles zijn. Als je het leuk vindt om te sporten dan raden we je dat aan. Vind je dit echter helemaal niets? Dan kan het maken van een korte avondwandeling een aantal keer per week ook al een heel eind helpen. Wist je dat 10 kilo afvallen uiteindelijk voor 80% bepaald wordt door de voeding die je eet? Wat je dagelijks in je mond stopt is dus het belangrijkste om in de gaten te houden. En daar ga je met dit dieet zeker geen moeite mee hebben, want alles is voor je uitgeschreven.