Illusionist; Rich Magic

Illusionist; Rich MagicDe kracht van de verbeelding kent geen grenzen en dat is wellicht ook de reden dat mensen sinds lang vervlogen tijden grote liefde ervaren voor de magie van de illusionist. We willen ons graag laten betoveren en laten ons gewillig beduvelen als we daarvoor dat gevoel van magie weer voelen zoals we dat in ons jonger jaren als vanzelfsprekend leken te doen. Rich Magic is een illusionist die deze magie naar jouw evenement brengt en dat doet hij op allerlei manieren. Wat Rich Magic als illusionist zo bijzonder maakt is zijn humor en speelde manier van performen waarbij hij altijd op het publiek weet in te spelen en er in de zaal echt iets gebeurt. De interactie met mensen is voor de illusionist ongelofelijk belangrijk en je merkt dat ook aan de reacties. Mensen willen graag worden betrokken in de wereld van de wonderen. Het is een mooie tegenstrijdigheid die de menselijke aard goed weergeeft; we zijn nieuwsgierig, we willen weten hoe het zit maar we willen eigenlijk ook nieuwsgierig blijven. De illusionist Rich Magic nodig je uit op een feest, event of wat voor gelegenheid je ook maar wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden als je Rich Magic inhuurt als illusionist en het is maar net wat je voorkeur geniet. Wil je de illusionist aan tafel waardoor het wel een hele intieme ontmoeting wordt en de spanning zal stijgen. Het kan allemaal! Veel mensen kiezen hiervoor, omdat het spannend is om zo dicht met je neus bovenop de illusie te zitten. Maar je kunt de illusionist ook op een voetstuk plaatsten, en dat bedoelen we in letterlijke zin, want Rich Magic gaat gerust op het podium staan om de show te stelen. Rich Magic wordt op deze wijze bijvoorbeeld vaak gevraagd als act bij een diner waarbij de gasten tussen de gangen door, door de illusionist vermaakt worden. Misschien heb je zelf wel hele concrete ideeën over hoe je de illusionist in zou willen zetten. Dat is geen probleem, want samen met Rich Magic stel je het perfect programma samen. Wil je verschillende soorten trucs en positionering van de gasten tot de artiest afwisselen? Het kan. Alles is bespreekbaar: Kies voor Richmagic.nl.

  • Aan tafel;
  • Op het podium
  • In combinatie

Over de illusionist

Rich Magic was er jong bij. Het goochelen zat het in het bloed. De eerste keer dat hij Kans Kazan op televisie zag dacht hij meteen; dat wil ik ook! En zo geschiedde. Goochelen werd iets wat hij iedere dag deed. Hij had er passie voor en had het vak in de vingers. Steeds vaker deed hij trucjes en langzaamaan rolde hij het vak in en wilde hij geen goochelaar meer worden, maar was hij er een! Vele jaren later kijkt de illusionist terug op zijn rijke carrière die nog altijd vol in bloed is met heel veel plezier. De deuren zwiepten voor zijn neus open toen hij in het vak steeds beter werd en hij is nog altijd dankbaar voor de collega’s die hij in die eerste jaren heeft mogen ontmoeten en die hem deelgenoot maakten van deze prachtige wereld van de illusie.

Humor

Bij Rich Magic valt heel wat te lachen. Dat is een van de kenmerken van de shows die worden gegeven door de illusionist. Als toeschouwer voel je je werkelijk betrokken bij de act en wil je steeds meer weten over hoe het zit en wat er aan de hand is. Het is echt een feest om naar Rich Magic te kijken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!