Ik wil een presentatietraining volgen

Ik wil een presentatietraining volgenIk heb het altijd moeilijk gevonden om te presenteren. Ik wordt altijd heel erg zelfbewust en let erg op alles wat ik doe, hierdoor ben ik meer met mijzelf bezig dan met het publiek. Ik heb dan vaak het idee dat ik te langzaam praat en ga daardoor te snel praten. Ook beweeg ik op een onnatuurlijke manier en weet ik vaak niet wat ik met mijn handen moet doen. Ik kan mij herinneren dat ik dit al op de basisschool had als ik een presentatie moest geven. Ik was blij dat ik zelden een presentatie moest geven op de middelbare school, maar op de universiteit moest ik dit regelmatig doen. Als ik met een team moest presenteren, dan liet ik dit altijd andere mensen doen, ik probeerde het te vermijden. Voor een klas moesten we een video maken van onszelf zodat we zagen wat er fout ging en wat we moesten verbeteren. De lerares zag erg veel dingen die ik moest verbeteren en raadde mij aan om veel te oefenen, wat ik niet genoeg deed. Na de universiteit ben ik gaan werken bij een groot internationaal bedrijf. Helaas moet ik hier ook regelmatig een presentatie geven en ik voelde mij nooit op mijn gemak. Met mijn manager sprak ik af dat ik een presentatietraining zou volgen. Hij dacht dat een presentatietraining mij veel zou helpen en dat ik hier veel aan zou hebben. In de toekomst moet ik vaker presentaties geven, vooral als ik promotie maak. Om mij hier alvast op voor te bereiden zou het beter zijn om een presentatietraining te volgen. Het bedrijf zou voor de training betalen, zolang het binnen het budget past en ik kon samen met mijn baas een bedrijf uitzoeken die de trainingen geeft.

Een presentatietraining volgen bij Lion.Academy

Online zochten we samen naar bedrijven die presentatietraining aanboden. We vonden diverse bedrijven waar ik een training kon volgen. We vergeleken het aanbod en wat er tijdens de trainingen zou worden besproken. Een van de trainingen die wij erg goed vonden was van het bedrijf Lion.Acedemy. Op de website https://lion.academy/ van dit bedrijf zagen wij dat er verschillende trainingen zijn te volgen, allemaal gericht op presenteren. Wij hadden het idee dat dit bedrijf erg goed is en lazen verschillende positieve feedback van vroegere deelnemers. Het zilveren pakket leek mij baas het beste om te nemen. Ik zou dan een presentatietraining van drie dagen krijgen, waarbij ik achteraf zou moeten presenteren voor publiek en feedback zou krijgen. Ik zou ook journalisten ontmoeten die mij veel tips konden geven. Volgens de website zou ik na de training meer ontspannen en zelfverzekerd zijn, waardoor ik beter het publiek zou kunnen toespreken en mijn boodschap goed zou overbrengen. De kosten van de presentatietraining pasten binnen het budget en ik mocht de training aanvragen. Ik nam contact op met de website om te vragen wanneer ze plaats vrij hadden en ik kon al over een paar weken beginnen.

Meer zelfvertrouwen tijdens het presenteren

Ik was voor de presentatietraining erg zenuwachtig, maar ben blij dat ik het gedaan heb. De training was erg goed en ik heb veel geleerd. In drie dagen leer je goed hoe je moet presenteren. Ik weet nu goed waar ik op moet letten en hoe ik overkom op het publiek. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en vind presenteren niet meer eng. Voor een presentatietraining kan ik Lion.Academy aanraden.

  • Ze hebben veel positieve feedback
  • Er zijn verschillende pakketten beschikbaar
  • De training is erg uitgebreid
  • Ik heb veel geleerd
  • Ik ben meer zelfverzekerd