Hulp bij de installatie van wordpress?

Al sinds ik de volwassen leeftijd heb bereikt heb ik eigen ondernemingen gehad. Ik begon met onder andere een webshop in woonaccessoires en design, en heb in de jaren daarna steeds meer uitgebreid met andere artikelen op diverse andere websites. Bovendien ontwerp ik logo’s en huisstijlen voor klanten en ook voor hen heb ik vaak websites nodig. En steeds als ik een nieuwe website nodig had moest ik opnieuw, zonder hulp bij de installatie van wordpress, alles zelf regelen. En elke keer dacht ik ‘de volgende keer weet ik vast nog hoe dit ook alweer moest.’ Maar zonder hulp bij de installatie van wordpress kwam ik toch weer vast te zitten.  Ik was te gierig om geld uit te geven aan iets waarvan ik vond dat ik het niet nodig had, maar besefte me steeds opnieuw dat ik zelf eigenlijk geen verstand heb van wordpress en alles wat ermee te maken heeft. Uiteindelijk besloot ik echter dat het helemaal niet erg is (en zelfs normaal) om hulp bij de installatie van wordpress nodig te hebben. Het is immers niet mijn expertise en er zijn mensen die er veel meer verstand van hebben dan ik. Niet voor niets zijn er zo ontzettend veel bedrijven gespecialiseerd in het verlenen van hulp bij de installatie van wordpress, het is nu eenmaal niet de makkelijkste job om uit te voeren, zeker met al die codes waar je tegenaan loopt. Dus op een bepaald punt besloot ik om het zelf op te geven en vanaf dat moment, voor elke website die ik nodig had (ook die voor mijn klanten!) hulp bij de installatie van wordpress aan te vragen. En dat heeft me zoveel stress bespaard, dat had ik echt eerder moeten doen! 

De DataCT hulp bij de installatie van wordpress

Na lang zoeken in het ruime aanbod van bedrijven die gespecialiseerd zijn in hulp bij de installatie van wordpress, kwam ik uiteindelijk uit op DataCT en hun handige wordpress pakketten. DataCT is eigenlijk een hostingbedrijf, wat super handig is, want hosting is het allereerste dat je nodig hebt als je een nieuwe website wilt bouwen. Maar als één van de weinige hostingbedrijven bieden ze dus ook hulp bij de installatie van wordpress aan, in de vorm van een volledig automatische installatie na aanmelding. Het enige wat je hoeft te doen als je een website wil op basis van wordpress (of dat nu een blog of webshop is,) is je bij DataCT aanmelden en je hostingpakket kiezen. De rest gaat helemaal vanzelf, super handig! Je hoeft dus niet zelf een MySQL-wachtwoord in te stellen (ik wist zelfs na vijftien keer niet wat het ook alweer was,) en ook niet zelf de hele installatiewizard door te lopen, die zoveel stappen heeft dat de meeste mensen halverwege al afhaken. WordPress installeren is naar mijn mening niet zo makkelijk als het lijkt, en dus is het helemaal geen ramp als je hulp bij de installatie van wordpress nodig hebt. 

De all-in-pakketten van DataCT

Wat me zo aanspreekt aan de service van DataCT is dat ze eigenlijk een totaalpakket aanbieden met daarin alles wat je nodig hebt om een nieuwe website te maken:

• hosting (wat je sowieso nodig hebt voor elke website!)
• hulp en advies bij het installeren van gewenste themes en plugins.
• automatische updates van je wordpress omgeving.
• permanente bescherming tegen DDos aanvallen van kwaadwillenden.

Véél meer dus dan enkel de hulp bij de installatie van wordpress! Voor meer informatie kijk je op de website van datact.nl. Succes met het maken van je website!