Hoe kunt u aan uw gesprekstechnieken werken?

Ons bedrijf moet heel vaak pittige gesprekken voeren met onze klanten. Wij moeten hen namelijk soms slecht nieuws vertellen en wij merken dat onze klanten de afgelopen jaren steeds mondiger zijn geworden en zij zitten vaak niet te wachten op slecht nieuws. Vandaar dat wij besloten hebben dat wij als bedrijf al onze mensen een training wilden aanbieden om aan hun gesprekstechnieken te werken. Het is namelijk zo dat je de klant niet snel kunt veranderen en dus hebben wij er alles aan gedaan om onze eigen gesprekstechnieken te verbeteren. Als je namelijk met tact een slechte boodschap kunt brengen, valt deze vaker in goede aarde dan wanneer je geen weet hebt van de juiste gesprekstechnieken en dus het nieuws op de slechtste manier brengt. Ik ben daarom gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij met het hele bedrijf aan onze gesprekstechnieken wilden gaan werken. Wij wilden graag met een specialist in zee gaan die veel ervaring had met het geven van een training op het gebied van gesprekstechnieken. Wij hebben daarom gekeken of wij op het internet iemand konden vinden die ons kon helpen en toen hebben wij uitgebreid gezocht. Wij hebben toen de mensen van Gesprekstechnieken.nl gevonden en ik kan u zeggen dat deze mensen een heel interessante site hebben gemaakt. Hier kun je lezen wat zij allemaal te bieden hebben aan mensen die aan hun  gesprekstechnieken willen werken en ik kan u zeggen dat ik onder de indruk was van de mogelijkheden. Deze mensen weten als geen ander hoe ze je moeten trainen en het fijne is ook nog eens dat zij je als bedrijf als geheel kunnen helpen. Voor mij was het dan ook meteen duidelijk dat ik graag met deze mensen wilde gaan samenwerken om aan onze gesprekstechnieken te gaan werken. Mocht u ook graag aan uw skills willen sleutelen, dan kan ik u aanraden om ook een keer naar deze site te gaan. 

Wij konden goed aan onze gesprekstechnieken werken

Wij hebben een training bij ons op het bedrijf aangevraagd omdat wij graag met het hele team aan onze gesprekstechnieken wilden werken. Wij hebben de training toen gevolgd en wij hebben daarbij heel interessante kennis opgedaan. Wij zijn daarom erg blij dat wij hier in de leer zijn gegaan en wij raden iedereen aan om hier ook in de leer te gaan wanneer u aan uw gesprekstechnieken wilt werken. Wij hebben gemerkt dat de mensen van Gesprekstechnieken.nl heel goed zijn in hun vak en dat zij ook heel goed zijn in het overbrengen van hun kennis. 

Wij hebben heel veel geleerd                            

De cursus is ons heel goed bevallen en wij zijn blij dat wij deze stap gezet hebben omdat:

  • Wij heel veel goede en nuttige vaardigheden hebben opgedaan 
  • Wij de training heel erg plezierig vonden 
  • Wij onze vaardigheden tijdens de training goed konden oefenen en bespreken 

Ik hoop dat u iets aan mijn aanbevelingen heeft gehad. Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van dit bedrijf. U zult zien dat zij u heel veel te bieden heeft.