Hoe krijg ik mijn ex terug?! 

De bekende uitspraak: “You don’t know what you got until it’s gone” klopt helaas, zeker in het geval van een verloren liefde. Namelijk, wanneer een relatie is verbroken kan men pas objectief reflecteren op de goede en negatieve kanten van de ex-partner. Ineens realiseer je je dat andere mannen op straat helemaal niet zo knap zijn als jouw ex-vriend. Ook zijn er maar weinig mannen die aan al jouw eisen voldoen: hij moet slim, knap, vriendelijk, sympathiek en ambitieus zijn. Niemand die jij tegenkomt bezit al deze eigenschappen. Niemand behalve jouw ex-vriend. Maar: dan is het al te laat. Jij en je ex zijn elk al een ander pad aan het bewandelen, en proberen zo goed als dat gaat om zo min mogelijk aan elkaar te denken. Misschien maak je, zoals ik altijd doe, een doos vol met spullen van de ander die je teruggeeft om zo min mogelijk te worden herinnerd aan jullie tijd samen, omdat dit je verdriet doet. Je blokkeert je ex in je telefoon, verwijdert hem van Facebook, en je vertelt je familie dat het over is. Dit omdat je het idee hebt dat het nooit meer goed zou kunnen komen. Wanneer dit wel je diepste verlangen is, is hier je redding: exterug.nl. Dit is de website van Edwin Edinga, die met zijn achtergrond in de sociale psychologie goede inzichten geeft in hoe je je ex terug kunt krijgen. Ook heeft hij de Ex Terug Methode ontwikkeld, een snelle en simpele manier op je ex terug te krijgen. 

Krijg je ex terug met de Ex Terug Methode

Via zijn website geeft Edwin Edinga handige en nuttige tips om je ex terug te krijgen. Een kleine greep uit zijn tips: ga niet stalken. Ga juist door met je leven. Doe wat je altijd al wilde doen: ga op een lange reis, ga uit met vrienden die je lange tijd niet hebt gezien, begin met die ene leuke sport. Zorg dat je aandacht juist NIET is gevestigd op je ex en de gedachte dat je je ex terug moet winnen. Bekijk dus niet elke dag zijn Facebook, laat geen lange Whatsapp berichtjes achter, en ga niet bellen met zijn moeder. Juist wanneer jij je leven leidt, en doet waar jij gelukkig van wordt, zal je ex-vriend je aantrekkelijker beginnen te vinden. Ga dus niet stalken, dan kom je te gewillig over en dat is niet gewenst. Wanneer je focus weer ligt op jezelf, en hoe jij je leven zo leuk mogelijk inricht, dan is het moment om contact met je ex op te nemen om zo je ex terug te krijgen. Maar let op: wees niet te direct. Bedenk een excuus om contact op te nemen. Bijvoorbeeld dat hij iets moet repareren in je huis, of dat hij nog iets persoonlijks moet afhalen. Op deze manier kom je niet te gewillig over, en kun je op een impliciete manier uw ex terug krijgen.

Bezoek de website

Wil je je ex terug en weet je niet hoe? Bekijk dan zeker even de website voor handige tips. Naast tips om je ex terug te krijgen, geeft Edwin ook advies op de volgende gebieden:

  • Liefdesverdriet
  • Relatieproblemen
  • Relatietherapie

Je wordt dus zeker niet geforceerd om hoe dan ook je ex terug te nemen. Op de website wordt ook uitgelegd wanneer je juist je ex NIET terug moet willen, hoe om te gaan met verdriet, en hoe aan je relatie te werken. Allemaal erg handig voor iedereen ofwel in een relatie, ofwel op zoek naar manieren om de ex terug te krijgen.