Haartransplantatie bij Esteworld

Veel mannen maar ook vrouwen hebben last van haaruitval. Bij mannen komt het vaker voor. Het begint meestal met een uitwijkende haarlijn. Sommige mannen krijgen er al mee te maken op jonge leeftijd. Hoewel er wel onderzoek naar is gedaan, blijft het toch onduidelijk waarom het probleem zich bij de een wel manifesteert en bij de ander niet. Een haartransplantatie kan uitkomst bieden als u graag af wilt van uw kale plekken. Bij een haartransplantatie worden de gezonde haarzakjes aan de achterkant van uw hoofd, bijgezet op de plekken waar het haar niet meer groeit. Het haar begint vervolgens vanzelf weer te groeien en dat geeft een natuurlij effect. Een haartransplantatie zorgt ervoor dat u weer een mooie haarlijn heeft. We bespraken het zo even al, waarom er bij de een wel sprake is van een uitwijkende haarlijn en waarop er bij de ander geen sprake van is; het is onduidelijk. Een aantal oorzaken kunnen zijn:

  • Hormonale schommelingen kunnen er voor zorgen dat het haar uitdunt;
  • Ongelukken en brandwonden kunnen voor plaatselijke haaruitval zorgen;
  • Er is ook sprake van een zekere genetische aanleg als het gaat om haaruitval.

Haartransplantatie om uw zelfvertrouwen weer terug te krijgen

Een haartransplantatie wordt veelal door mannen uitgevoerd en als we het hebben over een haartransplantatie dan denken we vaak meteen aan de man die van zijn kaalheid afwil. Toch kunnen vrouwen er ook last van hebben en kaalheid bij vrouwen is ook een ding dat voorkomt. Ook voor vrouwen kan een haartransplantatie dus een oplossing zijn. Omdat kaalheid bij vrouwen een stuk minder voorkomt dan bij mannen, heerst er ook op het probleem een grotere taboe. Dat is heel erg jammer, want schaamte zorgt er juist voor dat vrouwen nog meer onder het probleem te lijden hebben. Bij vrouwen ontstaat de kaalheid echter op een andere manier dan bij de mannen. Het manifesteert zich meer als uitdunning van het haar en dat is dan meer gelijkmatig verdeeld over het hoofd of de schedel. Ook voor vrouwen kan een haartransplantatie een oplossing zijn. Een mooie bos haar kan u het gevoel van onzekerheid weer teruggeven.

Bij Esteworld kiest u voor de beste behandeling in Turkije

Wanneer u een haartransplantatie wilt latenuitvoeren dan is het voor ons belangrijk dat wij een beeld krijgen van uw haar en de kale plekken. Wij voeren de behandeling uit gebaseerd op uw situatie. De behandeling is dus maatwerk en dat ziet u zeker terug in het mooie en natuurlijke resultaat. De gezonde haarzakjes worden altijd geplaatst in de beste laag van de doorbloeding. We maken bij Esteworld-haartransplantatie.nl bovendien van bepaalde stimulanten die de groei van de haren nog verder stimuleren. Ook na de haartransplantatie gaat het natuurlijk proces van haarverlies door. Dat kunnen we niet tegenhouden. Daarom raden wij onze cliƫnten altijd aan om naast de behandeling en na de behandeling eens te kijken naar de mogelijkheden van preventie. Er zijn bepaalde shampoos die u kunt gebruiken en ook is er de mogelijkheid bepaalde medicatie te slikken. Denk altijd wel goed na over welke maatregelen u wilt nemen en hoe ver u daarin wilt gaan, want er zijn altijd bijwerkingen verbonden aan het slikken van medicijnen. Bij Esteworld zorgen wij er voor dat u zich gedurende de hele behandeling goed voelt. Wij werken met de beste specialisten die de behandeling uitvoeren. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken verzorgen wij alle transfers naar onze moderne kliniek in Turkije. U kunt dus rekenen op zorg van deur tot deur. Meer weten over de mogelijkheden? Neem even contact op.