Groepenkasten in ieder formaat

Uw groepenkasten zijn na een aantal jaar aan vervanging toe. Zo zorgt u ervoor dat u uw elektriciteit veilig kunt blijven gebruiken. Groepenkasten kunnen tevens geleverd worden in verschillende soorten en maten, waardoor het goed is om u in te lezen voordat u een groepenkast aanschaft. Bij Sander Vunderink verkopen wij groepenkasten voor ieder type woning, zodat u weer onbezorgd uw elektronica kunt gebruiken. Wij lichten graag de groepenkasten van Eaton verder uit, zodat u een duidelijk beeld heeft van dit merk en de functies ervan. Daarnaast komen ook de andere twee marktleiders kort aan bod.

Wij verkopen alleen de beste groepenkasten

Eaton behoort tot de top van de markt, samen met ABB en Hager. Deze drie merken leveren een groepenkast die alleen aan de hoogwaardigste kwaliteitseisen voldoen. Kwaliteitsverschil tussen deze drie merken is er echter niet. Het enige verschil dat er is, is de prijs. Hager heeft namelijk een hogere prijs dan ABB en Eaton. Daarnaast zit er ook een verschil in het formaat, waardoor u goed moet opletten welke groepenkast u aanschaft. Een Eaton groepenkast voor woningbouw is opgebouwd uit een groepenkast met 1-3 din-rails. De volgende stappen worden ondergaan voor de opbouw van deze groepenkast:

  • Hoofdschakelaar, die de elektrische installatie van het pand kan uitschakelen.
  • Twee of meer aardlekschakelaars worden geplaatst.
  • De groepen worden aangesloten.

Een hoofdschakelaar is met de huidige eisen verplicht. Dit is een verschil ten opzichte van 2012. Toen kon u nog een simpele aanpassing doen aan uw groepenkast, zodat u hem kon blijven gebruiken. De aardlekschakelaar springt af wanneer de stroom niet meer van de aarde terugloopt naar de aardlekschakelaar. Een tweede aardlekschakelaar zorgt ervoor dat niet uw hele huis in het donker komt te zitten. Er mogen maximaal vier groepen achter een aardlekschakelaar komen te zitten. Hierin zijn verschillende types te onderscheiden, waarover onze medewerkers u alles kunnen vertellen. Alle apparaten die 2000W of zwaarder zijn, moeten een eigen groep hebben. Hierop moet gelet worden bij de aansluiting van uw groepenkasten. Bij Eaton kunt u er ook voor kiezen om een aardlekautomaat te laten plaatsen. Deze is echter aanzienlijk duurder en is in de meeste nieuwbouwhuizen niet meer nodig doordat er maar zelden een aardfout voorkomt. Daarom moet u altijd overwegen of deze het geld waard is voor uw woning. Op onze website, https://www.sandervunderink.nl/, vindt u meer informatie over onze groepenkasten en de verschillende modellen. U kunt zo eenvoudig een product uitkiezen die geheel aan uw wensen voldoet en bestellen door deze in uw winkelmand te plaatsen en de bestelling af te rekenen. Wij zorgen dan dat de bestelling zo spoedig mogelijk bij u geleverd wordt.

Uw specialist op het gebied van elektromaterialen

Sander Vunderink is uw specialist op het gebied van elektronica. Door onze jarenlange ervaring en kwalitatief goede service zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste webshops op het gebied van elektromaterialen. Wij kunnen al onze producten goedkoop aan u aanbieden en verkopen alleen materialen die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarom beperken wij ons bij groepenkasten alleen tot de drie grootste merken, zodat wij er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren. Naast groepenkasten kunt u ook bij ons terecht voor schakelmateriaal, draden, kabels, tussenmeters, installatiemateriaal, verlichting en gereedschap. Zo heeft u alles in huis om uw woning van elektronica te voorzien. Heeft u nog vragen na het lezen van alle informatie of heeft u behoefte aan advies tijdens de aankoop via onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Onze medewerkers helpen u graag verder.