Greenbelt training

Bent u op zoek naar een manier om meer te leren over de Lean techniek en wilt u dat graag op een duurzame en verantwoorde manier doen? Kijk dan niet verder dan de greenbelt training van Q-Consult Progress Partners. Wij bieden verschillende trainingen aan omtrent de Lean en Six Sigma strategieën, waaronder de greenbelt training. Deze greenbelt training is bedoelt voor professionals die meer willen weten over de Lean strategie en deze graag in de praktijk willen brengen. Dit is het ideale vervolg op de Lean training die wij ook aanbieden en het kan zeer waardevol voor uw organisatie zijn om een of meerdere medewerkers in huis te hebben die de greenbelt training hebben gevolgd. Wilt u weten wat de greenbelt training voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan snel contact op met Q-Consult Progress Partners en laat u informeren!

Meer dan een greenbelt training

Q-Consult Progress Partners is het adviesbureau dat u helpt in het optimaliseren van processen, projecten en talen in uw organisatie. Of het nu erom gaat dat uw organisatie zich klaarmaakt voor een grote verschuiving op uw markt of dat u simpelweg denkt dat uw organisatie efficiënter kan, Q-Consult Progress Partners staat klaar voor u. Samen met u kijken we naar hoe uw organisatie momenteel werkt en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Daarbij maken wij gebruik van verschillende tools. Allereerst is het natuurlijk zaak om uw organisatie en uw werknemers in kaart te brengen, zodat wij weten waar de knelpunten liggen. De volgende stap is dan het ontwikkelingen van oplossingen. Deze zijn altijd tweedelig: de structuur van de organisatie moet worden aangepast en er moet anders worden gewerkt, maar tegelijkertijd is het ook belangrijk dat uw medewerkers mee gaan in deze verandering. Uiteindelijk zijn het uw medewerkers die het werk daadwerkelijk uitvoeren en zijn zij dus verantwoordelijk voor het efficiënt laten functioneren van uw organisatie. Natuurlijk is het zo dat u uw medewerkers kunt ondersteunen door processen efficiënter in te richten en andere zaken te optimaliseren, maar wij merken vaak dat medewerkers de doorslaggevende factor zijn. Door middel van de juiste training kunt u uw medewerkers voorbereiden op de veranderingen die u door gaat voeren en daarom zijn deze trainingen ook zo essentieel. Wij vinden de trainingen die wij aanbieden zo belangrijk dat we er een apart label voor hebben opgezet: LearninQ. Hiermee organiseren wij verschillende trainingen en cursussen, die we hebben ontwikkeld in nauwe samenwerking met de consultants die u gaan helpen uw organisatie te optimaliseren. Zo houden we de lijntjes kort en zorgen we ervoor dat alles goed op elkaar aansluit. Onze cursussen blijven ook dicht bij uw bedrijf: het liefst geven we ze bij u op het bedrijf en gebruiken we voorbeelden en casussen uit uw eigen organisatie, zodat uw medewerkers er direct mee aan de slag kunnen. Ook bieden we nazorg, zodat u zeker weet dat de effecten van de training lang zichtbaar blijven.

Lean en Six Sigma

De greenbelt training die wij aanbieden is een gevorderde training die nauw aansluit bij de Lean training. Bij de greenbelt training leert u zelfstandig Lean en Six Sigma projecten op te zetten en uit te voeren, wat natuurlijk essentieel is als u wilt dat uw organisatie deze technieken gaat toepassen. Het is daarom zeer aan te raden om een aantal projectleiders de greenbelt training te laten volgen, want voor hen is deze training bedoelt. Ze leren hoe ze met de Lean en Six Sigma technieken om kunnen gaan en hoe ze deze in uw organisatie kunnen toepassen. Ideaal dus als u efficiënter wilt gaan werken!