Gelaagd glas kopen via Glaswebwinkel.nl?

Wat is gelaagd glas en waar kan ik dat kopen? Het is belangrijk dat jij weet wat gelaagd glas is voordat jij dit soort glas gaat kopen. Dit kan via de glaswebwinkel.nl, want dat is de webshop voor al jouw glas. Als jij namelijk glas wilt bestellen als particulier of als jij glas wilt bestellen voor jouw bedrijf dan kun jij naar de Glaswebwinkel, de naam zegt het natuurlijk al. Van spiegels in de badkamer tot aan gehard glas in de douche. En zoals de titel al doet vermoeden, ook gelaagd glas is daar onderdeel van. Dit specifieke soort glas kun je kopen en laten monteren om een inbraak te voorkomen, dat is namelijk ook een functie van dit glas. Je kunt voordelig en eenvoudig gelaagd glas kopen via de Glaswebwinkel, via de Glaswebwinkel.nl. Lees hieronder meer over:

  • Gelaagd glas
  • Wat houdt dit precies in?
  • Waarom kan dit dan helpen om een inbraak te voorkomen? 

Alles over gelaagd glas

Allereerst, de prijzen die zij hanteren zijn natuurlijk van belang. Vanaf 18,03,- per halve vierkante meter (inclusief btw) kun jij al gelaagd glas bestellen via de Glaswebwinkel.nl. Dit type glas valt in de categorie veiligheidsglas, het is voor binnenbeglazing maar ook voor buitenbeglazing toepasbaar. Je kunt door een of meer folielagen toe te voegen tussen de glasbladen een eigenschap laten ontstaan dat bij glasbreuk de scherven er niet uitspatten, maar dat deze bijeen worden gehouden. De folie is 0,38 mm dik. Je kunt dus ook al wel invullen waarom dit mogelijk tegen inbrekers beschermt. Zoals genoemd bestaat gelaagd glas uit meerede lagen van ruit. Dit soort glas bestaat uit die meerdere op elkaar gesmolten glasplaten en daar is speciaal folie tussen geplaatst, wat er vervolgens voor zorgt dat het raam niet uiteenvalt. 

Wat is het verschil met dubbel glas?

Veel mensen denken dat gelaagd glas hetzelfde is als dubbel glas, maar dat is niet waar. Want dubbel glas heeft 2 losse glasplaten met een laag lucht of edelgas ertussen. Het verschil is dus de folie die ertussen zit. De glasplaten en folie zijn onder grote hitte aan elkaar gesmolten en het glas zit dan vast aan het doorzichtige folie. Dit is overigens erg moeilijk te breken. Een voorbeeld luidt als volgt. Als je een steentje tegen de ruit aanblaast dan zal niet de hele ruit breken, maar zal er een ster of een barst ontstaan. Het grote voordeel van gelaagd glas is dan logischerwijs ook dat bij botsingen nooit alles zal breken. Veiligheid staat voorop, dat zit wel goed als je ervoor kiest om niet voor enkel of dubbel glas te gaan. Nog even de voordelen op een rijtje, want via de Glaswebwinkel.nl kun jij binnenkort jouw nieuwe glassoort ophalen. Bedenk je maar eens dat alle autoruiten (vrijwel alle autoruiten dan) van dit type glas zijn gemaakt, dat is natuurlijk vanwege de veiligheid. Misschien snap je nu meer wat de functie is van deze glassoort en kun jij binnenkort je aankoop doen. Ben jij ook al klaar om de ramen in jouw huis te vervangen door ander glas? 

Lees meer…