Even helemaal weg in de bed and breakfast in Diepenheim

Als je er even tussen uit wilt of als een weekendje wilt genieten van een minivakantie, dan kun je terecht in de bed and breakfast in Diepenheim. Dit is een hele goede keuze als je op zoek bent naar een combinatie van rust, ontspanning, comfort en verwennerij. Allereerst is de bed and breakfast in Diepenheim een schitterende boerderij met alle voorzieningen die je nodig hebt. De bed and breakfast in Diepenheim is ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of rolstoelgebruikers, want alles is gelijkvloers en zonder drempels. Ook als je je benen prima kunt gebruiken is het fijn dat je niet allerlei trappen hoeft te betreden als je bijvoorbeeld naar je kamer, de eetzaal of de douche wilt. Verder heb je de keuze uit vier verschillende kamers namelijk:

  • De Wever
  • De Naselaar
  • De Goede Aarde
  • De Kijkover

Deze kamers van de bed and breakfast in Diepenheim beschikken allemaal over een luxe boxspring en vloerverwarming. Verder heb je vanuit je kamer uitzicht over de landerijen rondom de boerderij. Je kunt een kamer boeken als je alleen bent of met zijn tweeën, maar mocht je met een groep willen komen, dan kun je ook contact opnemen. De leden van de groep kunnen dan verdeeld worden over meerdere kamers. Je kunt in ieder geval met 12 mensen terecht bij deze bed and breakfast in Diepenheim. Het betreft een bed and breakfast in Diepenheim, dus dat betekent dat je er kunt slapen en kunt genieten van een lekker ontbijt. Je verblijft op een boerderij, dus het is niet meer dan logisch dat je ook kunt genieten van verse eieren die worden gelegd door de kippen op de boerderij. De jams die worden geserveerd zijn huisgemaakt. Daarnaast is het ontbijt nooit exact hetzelfde. Elke ochtend geniet je van de creativiteit van je gastheer/vrouw die een lekkere verassing op tafel tovert. Je ontbijt in de woonkamer/eetzaal aan een tafel van 3.5 lang. Je kunt rustig de tijd nemen en genieten van je ontbijt terwijl je door de ramen naar buiten kunt kijken. Als je je ontbijtje op hebt, dan is het tijd om de omgeving te verkennen. Hoe mooi en comfortabel de bed and breakfast in Diepenheim ook moge zijn, je bent uiteraard niet helemaal naar Twente gekomen om vervolgens op 1 plek te blijven. Het is dan ook wel fijn om te weten wat je zoal kunt doen in de omgeving van de bed and breakfast in Diepenheim. Bekijk snel de website http://www.deziel.nl/

Wat te doen in de omgeving van bed and breakfast in Diepenheim

Allereerst heb je natuurlijk een benenwagen en/of een fiets waarmee je de omgeving kunt verkennen. Je vindt in de omgeving namelijk vele mooie boerderijen en landerijen. Daarnaast zijn er maar liefst 6 verschillende kastelen en elk kasteel bevindt zich op een groot landgoed. Het is dan ook een leuk idee om een tocht uit te stippelen langs deze kastelen. Verder is Diepenheim een klein kunststadje, dus als kunstliefhebber is het ook erg fijn vertoeven in en rondom Diepenheim. Verder kun je voor iets meer activiteit altijd een tripje maken naar de Hanze steden Zutphen of Deventer. Deze liggen niet meer dan 30 minuten uit de buurt. Na een dag vol activiteit, kun je dan uiteindelijk weer tot rust komen in de bed and breakfast in Diepenheim.

Informeer naar de mogelijkheden

Mocht je een kamer willen boeken, dan kun je altijd even contact opnemen en informeren naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden. Een hond kun je na overleg bijvoorbeeld ook meenemen, dus als je graag met je hond de natuur wilt verkennen, dan is deze bed and breakfast in Diepenheim een prima optie.