Een trafo online aanschaffen

Heeft u snel een trafo nodig? En bent u op zoek naar een goede webshop waar u een trafo online kunt vinden? Koop uw nieuwe trafo dan op www.eti.nl, de website waar u online transformatoren kunt aanschaffen en deze snel bezorgd krijgt. Een trafo, kort voor transformator, kan namelijk voor verschillende doeleinden zijn en het is daarbij natuurlijk wel belangrijk dat u de juiste transformator te pakken krijgt. Op de website van ETI vindt u een uitgebreide keuze met scherp geprijsde transformatoren die voor allerlei zaken te gebruiken zijn. Kies daarbij op:

  • Type
  • Inspanning
  • Uitspanning
  • Vermogen
  • Beschermingsklasse
  • Uitvoering
  • Primaire inspanning

Met dit alles kunt u de trafo selecteren die u nodig heeft.

Het kiezen van de juiste trafo

U kunt op de website van ETI.nl kiezen uit verschillende types transformatoren. Zo kunt u de trafo kiezen die u nodig heeft, zoals een spaartransformator, stuurtransformator, veiligheidstransformator, voedingstransformator en vele anderen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste inspanning en uitspanning van de trafo te kiezen. Het is heel belangrijk om te selecteren op de juiste voltage, zeker wanneer u dit naast het benodigde vermogen legt, zodat u een transformator heeft die aansluit bij dat waarvoor u die nodig heeft. De primaire spanning bepaalt tot slot of deze trafo dienst kan doen op de aansluiting die u voor ogen heeft. Dit begint bij 220V en 230V wat voor een regulier netwerk gebruikelijk is, maar de primaire spanning gaat hoger tot wel 520 volt. U kunt daarnaast kiezen tussen verschillende uitvoeringen, waarbij de trafo draagbaar kan zijn, in een metalen kast verwerkt kan zitten of bijvoorbeeld standaard geleverd kan worden. Tot slot, de veiligheid. Dit is heel belangrijk, zeker wanneer u werkt met elektriciteit. Elke trafo wordt aangeduid met een IP-waarde als beschermingsklasse, waarmee bijvoorbeeld de waterdichtheid wordt aangegeven. Met al deze informatie vindt u al snel de transformator die die u nodig heeft en dat is wel zo prettig.

Het online bestellen van de juiste transformator

Wanneer u op zoek bent naar een transformator en deze op www.eti.nl heeft gevonden, dan ziet u direct of deze transformator beschikbaar is en tegen welke prijs. De prijzen die op deze website staan vermeld zijn exclusief btw en worden gebaseerd op een prijs per stuk, maar zijn ook vermeld met een kortingspercentage bij een bestelling van meerdere transformatoren. Het is daardoor voor wederverkopers en installatiebedrijven erg aantrekkelijk om meerdere transformatoren tegelijkertijd af te nemen en daarvoor kunnen prijsafspraken worden gemaakt. De levertijd staat bij elke transformator vermeld en deze bedraagt in de meeste gevallen slechts enkele werkdagen, waarbij de transformator netjes bij u wordt afgeleverd. Op de website is daarnaast van elke transformator een download beschikbaar met daarin extra specificaties, die kunnen helpen bij het gebruik van deze transformator. De meeste productinformatie staat daarnaast ook op de website, waarbij ook het gewicht, de temperatuurklasse en warmtedissipatie, de bouwvorm en de secundaire spanning staan aangegeven. Bent u daarnaast op zoek naar een range met verschillende transformatoren die met elkaar in lijn liggen, bijvoorbeeld om uw eigen klanten een goede keuze te bieden of omdat u voor verschillende doeleinden transformatoren nodig heeft? Kijk dan onder elk artikel bij de gerelateerde producten. Op die manier kunt u uw bestelling snel en eenvoudig verrijken en heeft u altijd de juiste transformator of transformatoren in huis. Heeft u toch nog vragen over al deze artikelen of wilt u meer weten over het online bestellen en de levering van deze artikelen, neemt u dan vrijblijvend contact op met ETI.nl. De medewerkers zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw bestelling voor u rond te maken.