Een portofoon kopen? Waar moet u dan op letten?

Walkie Talkie kopen? | De beste kwaliteit | WalkieTalkie.nl

Bij walkietalkie.nl kunt u snel en voordelig een portofoon kopen. Een portofoon kopen is erg eenvoudig dankzij het internet. Vroeger kwam de vertegenwoordiger nog bij u langs of kon u via postorder een bestelling maken bij de groothandel of winkel, tegenwoordig kunt u snel een portofoon kopen via onze website. Ondanks het feit dat alles digitaal verloopt, vinden wij het wel erg belangrijk om met u te communiceren. We zijn daarom een transparant bedrijf met een klantenservice die te allen tijde voor u klaarstaat. Dat betekent dat u de mogelijkheid hebt om de kat uit de boom te kijken. Onze site biedt een schat aan opties, foto’s en technische specificaties per portofoon. Het kopen kan daarnaast problemen met zich meebrengen, zeker als u geen kaas hebt gegeten van online bestellingen. Bij welke vraag dan ook kunt u ons opbellen of mailen en dan doen we ons best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan. Klanten uit het verleden hebben onze service zeker gewaardeerd en zijn uitermate tevreden met de merken en modellen die wij aanbieden. Zo heeft onze site een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,3 op basis van 130 beoordelingen. Hopelijk wilt u naderhand ook een rating geven of zelfs een review achterlaten. Want met uw feedback kunnen we de producten en onze service ongetwijfeld verbeteren zodat we ook in de toekomst een topkwaliteit kunnen garanderen.

Een portofoon kopen doet u natuurlijk geheel online

Afijn, u wilt een portofoon kopen. Dan hebt u waarschijnlijk niet genoeg aan een enkele walkietalkie. Als kind hebt u er misschien nog wel mee gespeeld. U kunt het gebruiken als communicatiemiddel zonder daarvoor op een netwerk te hoeven. Dat is een groot verschil vergeleken met een smartphone of telefoon. U investeert eenmalig in de portofoons en eventuele accessoires die u natuurlijk ook in onze webshop kunt kopen, en dan bent u in een klap klaar. Geen gedoe met telefoonabonnementen en prepaidkaarten. Dat maakt dit de walkietalkie enigszins beperkt. Het is dan ook uitsluitend bedoeld om te gebruiken op een groot terrein. Denk aan een havengebied, vliegveld, groot evenement of op een bouwterrein. Een portofoon kopen doet u dus als u een aannemer, ondernemer, havenmeester of organisator van een festival bent. De merken waarvan u een portofoon kopen kunt zijn onder andere:

  • Baofeng,
  • Recent,
  • En Chierda.

Dit zijn topmerken die producten leveren die wel tegen een stootje kunnen. Ze hebben een aanzienlijk bereik en zullen nauwelijks gestoord worden door interferentie. Tevens zijn ze slijtvast en ook niet onbelangrijk: waterdicht. Dit product zult u voornamelijk buiten gebruiken en dan wilt u natuurlijk niet dat de walkietalkie schade oploopt door het verraderlijke weer.

Beter communiceren op de werkplaats kan levens redden

Een portofoon kopen is bij ons een peulenschil. Maak eerst een weloverwogen keuze en vul dan uw adresgegevens en uw contactgegevens in zoals uw telefoonnummer en e-mailadres. U kunt zich ook registreren zodat u in de toekomst snel een accessoire zoals een extra oplader of accu kunt bijbestellen door in te loggen. Betaling geschiet uitsluitend digitaal en wel door het bedrag over te maken via iDEAL, PayPal, Bitcoin of credit card. Per artikel kunt u direct zien of we het op voorraad hebben. Is dat het geval? Dan bezorgen wij de volgende werkdag mits u voor 16:00 uur bestelt. Er worden boven 35 euro geen verdere kosten zoals verzendkosten in rekening gebracht. En wilt u zelfs dat het dezelfde dag nog wordt bezorgd omdat er daadwerkelijk haast bij is geboden? Dan is dat voor de meerprijs van nog geen 5 euro geen enkel probleem. Lees meer..