Een mooie plafonniere voor aan jouw plafond

Het hebben van mooie lampen in je huis kan je interieur een hele andere uitstraling geven. Neem nu bijvoorbeeld een plafonniere. Het is je vast wel bekend dat deze er in allerlei vormen en maten zijn. Het is een soort lamp waar veel mensen voor kiezen omdat het ook nog eens heel erg handig is. Waar je bij een hangende lamp toch altijd wel moet uitkijken dat deze niet te laag hangt, zul je hier met een plafonniere veel minder snel last van hebben (tenzij je natuurlijk een laag plafond hebt). De meeste plafonnieres die je in de winkel en online ziet zijn vrij saai. Wil jij juist wat meer leven in de brouwerij brengen met de plafonnieres in je huis? Kom dan naar de website van Merel in Wonderland. Hier kun je uiteenlopende soorten plafonnieres kopen.

  • Turkisch design
  • Traditioneel design
  • Beads (oftewel kraaltjes)
  • Versierd met bangles

Bangles zijn de armbandjes die je vaak in India ziet. De lampen die je op deze website kunt kopen zijn Oosters en worden met de hand in India gemaakt, vandaar dat je dus ook de optie hebt om voor een plafonniere met bangles te kiezen.

De kleuren van jouw plafonniere

Als je ooit wel eens naar India bent geweest, dan weet je dat mensen hier heel kleurrijk zijn en dat zie je ook terug in de lampen op de website van Merel in Wonderland. Omdat iedere plafonniere met de hand gemaakt wordt heb je dus een compleet unieke lamp in je huis hangen. Hierdoor is het echter wel mogelijk dat de kleuren die je op de foto op de website ziet iets verschillen van wat je in het echt krijgt. Brand je dus niet teveel vast op de kleuren die je ziet, maar ga meer voor het idee van de plafonniere. Deze blijft tenslotte altijd hetzelfde. Uiteraard kun je er wel op vertrouwen dat de soort kleuren en het patroon min of meer hetzelfde blijven. Je zult dan misschien niet exact dezelfde plafonniere krijgen zoals je die op het plaatje ziet, maar je krijgt een minstens even mooie lamp aan je plafond te hangen! Het bestellen van de lampen is natuurlijk heel erg eenvoudig. Zeker als je wel eens vaker online bestellingen hebt gedaan, hoeft dit geen enkel probleem voor je te zijn. Heb je toch ergens vragen over? Dan is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met Merel in Wonderland.

De perfecte inrichting van jouw huis

De plafonnieres die je op de website van Merel in Wonderland kunt kopen kun je natuurlijk in uiteenlopende ruimtes ophangen. Mensen kiezen daarbij vaak voor bepaalde kleuren in specifieke kamers. Uiteindelijk is het natuurlijk heel erg persoonlijk waar jij voor gaat. Waar de een het fantastisch vind om blauw en groen in de slaapkamer te hebben, gaat een ander misschien veel liever voor een gele lamp. Die keuze zul jij zelf moeten maken. Heb jij je huis al ingedeeld? Dan kun je hier de kleuren van de plafonniere op afstemmen. Is de plafonniere juist het eerste wat je aanschaft? Dan kun je echt je favoriet uitkiezen en aan de hand daarvan de rest van de meubelen kopen. Je hebt echt meer dan voldoende keuze op de website van Merel in Wonderland en het hoeft dus geen enkel probleem te zijn om de unieke plafonniere te vinden waar jij naar op zoek bent. De kleuren van de lamp zullen natuurlijk ook een te gek effect hebben wanneer je de lamp aanzet. Dit is wat heel erg veel mensen er ontzettend leuk aan vinden.