Een esta aanvragen kunt u gewoon via het internet regelen

Een reis naar de Verenigde Staten kunt u niet maken zonder een esta aan te vragen. Veel Nederlanders denken dat zij met hun paspoort overal binnen kunnen komen, maar dat is lang niet altijd het geval. Wij willen u daarom graag wat meer vertellen over de noodzaak om een esta aan te vragen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. U zult merken dat wij u heel snel kunnen helpen aan een Estadocument. Doorgaans verwerken wij uw aanvraag binnen vierentwintig uur zodat u uw esta al heel snel in uw postvakje of in uw digitale postvakje kunt hebben. Veel mensen weten niet precies wat het verschil is tussen een visum en een esta. Wij willen u dat daarom graag even uitleggen, want deze twee zaken verschillen aanzienlijk. Het is namelijk zo dat wanneer u slechts voor recreatieve doeleinden naar de VS gaat, u een esta nodig heeft. Wilt u hier langer blijven, dan zult u zich naar de ambassade moeten begeven om een visum aan te vragen. U kunt het dus het beste voor u zien als dat een visum een zwaarder document is dan een Estadocument. Wij hopen daarmee het verschil tussen deze twee helder te hebben uitgelegd. Wij nodigen u daarom nu van harte uit om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat u hier allemaal aan informatie kunt vinden. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij zullen er alles aan doen om uw aanvraag zo snel mogelijk door te voeren. Mocht u daarom momenteel tijd over hebben, dan willen wij u van harte uitnodigen om snel even naar Esta-Aanvragen.com te komen surfen.

Zonder esta komt u de Verenigde Staten niet binnen

Mocht u onverhoopt vergeten om een Estadocument aan te vragen voordat u naar de VS afreist, dan zult u bij de grens van dit mooie land geweigerd worden. Vandaar dat wij u graag willen vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe u via onze site een esta kunt aanvragen. Veel mensen hebben reeds via onze site een esta aangevraagd en dat is hun heel erg goed bevallen. Mocht u daarom binnenkort al op reis gaan en heeft u snel de juiste documenten nodig, dan willen wij u graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken. U zult merken dat wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen. Wij willen u echter wel vragen om de procedure niet op het laatste moment op te gaan starten, omdat het kan gebeuren dat wij meer gegevens van u nodig hebben. Als u alles op het laatste moment regelt, kan het daarom gebeuren dat u niet op tijd de juiste documenten heeft. Wij nodigen u daarom uit om vandaag nog even naar onze site te komen kijken. Kijk snel even op Esta-Aanvragen.com voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Onbezorgd en goed voorbereid op reis

In de hoop dat wij u een goed beeld hebben kunnen schetsen van onze mogelijkheden, hopen wij dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Met een esta kunt u namelijk:

  • 180 dagen in de VS verblijven
  • 90 dagen aaneen in dit land verblijven
  • zowel voor vakantie alsook voor zakelijke doeleinden naar Amerika gaan

Kijk snel even op onze site om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben.