Een Douglas overkapping vergroot jouw woongenot

Denk je eens in: het is een zachte herfstavond en jij en je partner genieten in een luie stoel van een goed glas wijn… in de buitenlucht! We weten allemaal dat we eigenlijk alleen in de zomer ’s avonds in onze tuin kunnen buiten zitten. Maar hoe fijn zou het zijn als we de andere seizoenen ook fijn buiten kunnen zijn als we dat willen? Met een Douglas overkapping kan dat! Verstijlen Totaalbouw is gespecialiseerd in de Douglas overkapping en komt graag bij jou langs om vrijblijvend een plan op te stellen voor jouw Douglas overkapping. Deze overkapping kan geplaatst worden direct bij jouw buitendeur, zodat je een mooi overdekt terras hebt. Of in combinatie met een kleine schuur op een andere plek in de tuin. Verstijlen Totaalbouw kan aan bijna al jouw wensen voldoen en maakt alles op maat voor jouw perfecte Douglas overkapping. En hoe kan je dan in de winter nog buiten zitten? In jouw Douglas overkapping kan je bijvoorbeeld een terrasverwarmer plaatsen, zodat je in de winter uit de wind en in de warmte zit en tegelijkertijd van de frisse buitenlucht kan genieten. Ook als het regent kan je nog ontspannen buiten zitten. Kortom, een perfecte oplossing voor als je graag van je tuin geniet, maar het weer dit niet altijd toelaat. Naast een Douglas overkapping kan Verstijlen Totaalbouw ook de volgende dingen voor jou bouwen:

  • Een aanbouw voor jouw woning
  • Een veranda
  • Een hek
  • Een schuur

Kortom, alles om jouw woonruimte én jouw woongenot te vergroten. Dit zijn perfecte oplossingen als je meer woonruimte nodig hebt, maar niet wilt verhuizen. Daarnaast verhoogt een aanbouw of veranda ook de waarde van jouw woning. Het biedt ook meer opslagruimte en meer mogelijkheden om bezoek te ontvangen. Het hout waarmee de Douglas overkapping wordt gemaakt gaat zeker tien tot vijftien jaar mee. Hierdoor kan je lang van de overkapping genieten.

Een grotere woonruimte met de Douglas overkapping

Marijke en Johan lieten vorig jaar een Douglas overkapping plaatsen in hun tuin. Ze hadden behoefte aan meer woonruimte, met name in de warmere maanden. “We zijn echte terras mensen, zodra de eerste zonnestralen in de lente verschijnen, zitten wij op het terras. Het maakt niet uit hoe warm of koud het is, desnoods pakken we er een dekentje bij, maar we genieten volop van de buitenlucht. Een aantal jaar terug kochten we een vrijstaand huis buiten de stad, omdat we meer van de buitenlucht wilden genieten. Maar we merkten dat we in de zomer als de zon veel schijnt toch minder op ons terras zaten. Het is zonde om met dat warme weer in de woonkamer te zitten, maar het terras was ook te warm. We besloten daarom om een Douglas overkapping te laten plaatsen, zodat we in de zomer wel buiten kunnen zitten, zonder dat we wegbranden onder de zon. Sinds een jaar hebben we onze overkapping en we zijn er enorm blij mee! We kunnen de hele dag buiten zitten. De kinderen hebben een plek om te spelen; in de zomer beschermd van de zon in de winter beschermd van de regen. Het heeft ons echt extra woonruimte opgeleverd en we zijn er niet weg te slaan!”

Wat komt er kijken bij het plaatsen van een overkapping?

Een overkapping is vaak een wat groter object om te bouwen. Maar in de meeste gevallen hoeft je geen vergunning aan te vragen voor het bouwen van een overkapping. Verstijlen Totaalbouw heeft veel ervaring en kennis om jou te voorzien van advies hierin. Daarnaast kan je altijd contact opnemen om een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen. kijk ook eens op www.verstijlentotaalbouw.nl/douglas-overkapping/