Een bedrijfshal bouwen; prijs en kwaliteit

Mijn vader heeft al een tijd een eigen bedrijf. De aantrekkende economie zorgt ervoor dat hij steeds meer productie moet draaien. Hij is op zoek naar nieuw personeel en heeft vorige maand besloten dat hij een nieuwe bedrijfshal wil laten bouwen. Hiervoor zoekt hij nog een aannemer en partner om hem te helpen bij deze klus. Het is immers nogal wat om in drukke tijd ook nog eens een bedrijfshal te bouwen. Prijs maakt hierbij natuurlijk ook uit. Hij wil natuurlijk wel een bedrijfshal bouwen met een prijs die hij kan dragen, financieel gezien. Daarom heb ik aangeboden hem te helpen op zoek te gaan naar een geschikte partner. We kwamen samen toen al snel uit bij BBAN, die particulieren en ondernemers helpt bij bouwklussen. Een bedrijfshal bouwen voor een prijs die hem aanstaat blijkt ineens mogelijk, met de hulp van BBAN. Via de website van BBAN hebben we wat eerste informatie opgezocht. Voor je contact opneemt met een organisatie moet je wel eerst weten of de werkwijze past. Mijn vader was expliciet op zoek naar vakmensen die hem echt kunnen ondersteunen. Hij wil zelf het liefst zo min mogelijk te maken hebben met de bedrijfshal bouwen. Prijs maakt hem daarin dan weer niet zoveel uit. Voor uitgebreide ondersteuning betaal je immers ook. Hij raakte overtuigd van de aanpak van BBAN omdat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij het project. Bovendien is er voldoende ervaring met een bedrijfshal bouwen, de prijs die op de offerte stond vond hij prima en het eerste contact was ook naar tevredenheid. Daarom heeft mijn vader besloten met ze in zee te gaan. Ook benieuwd of BBAN een goede partner is voor uw klus? Kijk dan eens op zakelijk.bban.nl. 

Bedrijfshal bouwen, prijs bepalen

Het bepalen van de kosten van het bouwen van een nieuwe hal is in overleg gegaan met BBAN. Mijn vader is een goede onderhandelaar, dus hij heeft voor de bedrijfshal bouwen de prijs nog een beetje omlaag kunnen praten. Dat kwam ook omdat hij een deel van de werkzaamheden in de voorbereiding zelf gaat doen. Daarvoor heeft hij nog net tijd. De rest komt voor de rekening van de medewerkers van BBAN. Op de website van BBAN konden we nalezen waar we precies op moeten letten bij het verbouwen van een hal, of het laten bouwen van een nieuwe bedrijfshal. De werknemers van mijn vader zijn daarna ook op de hoogte gebracht van het voorgenomen plan, en hebben de website ook bekeken via https://zakelijk.bban.nl/bedrijfshal-bouwen-prijs. 

Hulp inschakelen

Zit u er ook aan te denken om een nieuwe bedrijfshal te bouwen? De prijs is wellicht een zorg voor u. Dat hoeft niet zo te zijn. De medewerkers van BBAN beschikken over de juiste expertise om samen met u een plan op te stellen. U kunt BBAN inschakelen voor: 

  • Bouwbegeleiding
  • Advies op maat
  • Een geschikte aannemer
  • Nazorg

Dit is inbegrepen als u kiest voor een bedrijfshal bouwen. Prijs of prijsopgave zijn op te vragen bij BBAN. U kunt vrijblijvend contact opnemen via de website als u meer informatie wilt. Het is natuurlijk een behoorlijke investering, een nieuwe hal laten bouwen. Dit kan echter wel dé impuls zijn voor uw onderneming waar u naar zoekt. Laat BBAN u daarom adviseren over de volgende stap voor uw bedrijf en kies voor een bedrijfshal bouwen. De prijs hoeft u niet tegen te houden als u kiest voor de juiste partner en u zich goed voor laat lichten.